Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-08-10 15:53:25)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 85 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 39 varavastast kuritegu, sealhulgas 29 vargust. Registreeriti kümme inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kümme inimest. Tabati 16 alkoholi- ja üks narkojoobes juhti. Registreeriti 376 väärtegu.

Piiril väljastati neli sisenemiskeeldu ning avastati kaks viisaeeskirja rikkumist ning üks riigipiiri ebaseaduslik ületus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargused

9. augustil teatati, et Kesklinnas J. Poska tänaval asuvast keldrist varastati jalgratas, nurgalõikur ja teisi asju. Esialgne kahju on 1550 eurot.

9. augustil teatati, et Nõmmel Vikerkaare tänaval asuvast eramust varastati muusikariistu ja teisi asju. Esialgne kahju on 2000 eurot.

Harjumaa

Vargus

9. augustil teatati, et Haabneemes Randvere teel asuvas hoonest varastati mehelt mobiiltelefon ja sülearvuti. Esialgne kahju on 1026 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Avaliku korra raske rikkumine

9. augustil sai politsei teate, et Puurmani vallas Jõune külas lõi joobes 67-aastane mees 70-aastast meest. Kannatanu fikseeris vigastused traumapunktis.

Vargus

9. augustil sai politsei teate, et Jõgeval Tähe tänava korteris varastati mobiiltelefon Samsung. Kahju on umbes 400 eurot.

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

9. augustil sai politsei teate, et Räpinas Aia tänaval lõi 40-aastane mees tuttavat 18-aastast noormeest ja põhjustas sellega füüsilist valu.

Tartumaa

Asja rikkumine ja hävitamine

9. augustil teatati Häirekeskusele, et Rannu vallas Väike-Rakke külas põleb lahtise leegiga kaubik Volkswagen. Politsei alustas juhtunu osas kriminaalmenetluse, et selgitada välja sõiduki süttimise põhjus.

Vargus

10. augustil sai politsei teate, et Tartu vallas Kikivere külas varastati parklas seisnud veoki kütusepaagist umbes 300 liitrit kütust. Kahju on 330 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

9. augustil teatati politseile, et Valgas Uue tänava korteris ründas alkoholi tarvitanud 35-aastane mees tuttavat 26-aastast naist. Kannatanu vigastused fikseeriti haiglas.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

8. augustil teatati politseile, et Viljandis Paala teel lõi 60-aastane mees 40-aastast meest, mille peale murdis viimane lööjale kuuluva sõiduauto võtme. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. augustil sai politsei teate, et Võru vallas Väimela alevikus tekkis 23-aastase naise ja 36-aastase mehe vahel tüli, mis kasvas üle kakluseks ja mille käigus lõi mees naist. Juhtunu mõlemad osapooled olid tarvitanud alkoholi.

Juhtumid piiril

9. augustil saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale 23-aastane mees, kelle kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et tal puudub riiki sisenemiseks seaduslik alus, kuna viisa pole veel ajaliselt kehtima hakanud. Mehele väljastati riiki sisenemise keeld ja ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsioonil.

9. augustil saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Chevrolet, mida juhtis 28-aastane mees. Sõiduki kontrollimise käigus leidsid piirivalvurid selle kindalaekast kiirusemõõteseadet avastava või selle tööd häirida võimaldava seadme. Seade võeti ära ja mehel lubati koos sõidukiga Venemaa Föderatsiooni suunduda.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. augustil teatati politseile, et Narvas Puškini tänava korteris löödi 36-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 48-aastase mehe.

Vargused

9. augustil teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel asuva kortermaja trepikoja abiruumist varastati kaks plaadilõikurit, ketaslõikur ja ehitusmikser. Kahju on 1200 eurot.

9. augustil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Põllu tänaval murti sisse eramaja kõrvalhoonesse ja varastati jalgratas, saag, muruniiduk ning muud vara. Kahju on 810 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

8. augustil kell 10.30 avastati, et Paides Mündi teel on garaažiboksist varastatud tööriistu ja teisi esemeid. Esialgne kahju on 564 eurot ja 50 senti.

8. augustil kell 11.30 avastati, et Paides Tööstuse tänaval on garaažist varastatud sõiduauto Ford. Sõiduk leiti samal päeval Paidest Soo tänavalt.

Omastamine

8. augustil kell 16.15 omastati Paides Aiavilja tänaval mobiiltelefon HTC.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. augustil kell 22.26 löödi Pärnus Väike-Posti tänaval 44-aastast meest.

Vargus

6. augustil kell 18.30 anti teada, et Pärnus Mere puiestee pargis on riiete taskust varastatud mobiiltelefon Samsung.

9. augustil kella 8 paiku avastati, et Häädemeeste alevikus Pärnu maanteel on meelelahutusasutusest varastatud alkoholi. Esialgne kahju on 266 eurot ja 20 senti.

Raplamaa

Vargus

9. augustil kell 12.50 avastati, et Märjamaa vallas Varbola külas on ettevõtte ruumidest sülearvuti Lenovo. Esialgne kahju on 800 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 10.08.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.