Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-07-14 23:25:17)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 74 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 26 varavastast kuritegu, sealhulgas 18 vargust. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai ning vigastada kuus inimest. Tabati üheksa alkoholi- ja üks narkojoobes juhti. Registreeriti 284 väärtegu.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu ning avastati üks viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

13. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Sitsi tänaval asuvas korteris lõi 58-aastane mees 50-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

13. juulil teatati, et Kristiines Seebi tänaval ründas 44-aastane mees 51-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas noorema mehe kinni.

13. juulil teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval lõi 52-aastane naine 79-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi.

13. juulil teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel asuvas kortermaja juures toimus 34-aastasel mehel konflikt naabriga, mille tagajärjel tundis ta füüsilist valu. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

13. juulil teatati, et Mustamäel E. Vilde teel asuvas korteris lõi 35-aastane mees 33-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

Harjumaa

Vargus

13. juulil teatati, et Sakus Pargi tänaval asuvasse keldriboksi murti sisse ja varastati jalgrattas Deluxe. Esialgne kahju on 449 eurot.

Juhtum piiril

13. juuli õhtul andis Vanasadama turvatöötaja Tallinna kordoni patrullile üle Soome kodaniku, kes omas tsiviilkäibes keelatud teleskoopnuia. Mehele koostati väärteoprotokoll.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. juuli päeval sai politsei väljakutse Tartus Kalda teele, kus 34-aastase naise ja 26-aastase mehe vahel tekkis tüli. Esialgsetel andmetel püüdis mees naist lüüa ning ühtlasi lükkas ümber lapsevankri, kus oli sees mõnekuune imik. Patrull toimetas mehe politseimajja uurija juurde. Kiirabi kontrollis lapse tervislikku seisundit, õnneks laps viga ei saanud.

Arvutikelmus

11. juulil avastas 73-aastane mees, et tema Mäksa vallas asuvas kodus olnud pangakaart on kadunud ning kontrollimisel nähtus, et arvelt on tema teadmata võetud ligi 2000 eurot.

Juhtum piiril

13. juulil kella 11.10 ajal pidasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel kinni Venemaa Föderatsiooni kodaniku, 75-aastase naise, kes oli viibinud Eesti Vabariigis 90 päeva seadusliku aluseta. Naisele määrati rahatrahv, talle kehtestati kolmeks aastaks sissesõidukeeld ja lubati riigist lahkuda.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. juulil tungis Rakveres Laada tn 30-aastane mees kallale 59-aastasele mehele.

Ida-Virumaa

Vargused

13. juulil varastati Jõhvi vallas Pauliku külas eramust erinevaid tööriistu. Kahju on 878 eurot.

13. juulil teatati politseile, et Kohtla-Järvel varastati Katse tn maja keldrist neli rehvi ja valuveljed. Kahju on 800 eurot.

13. juulil varastati Mäetaguse vallas Ereda külas eramust teler, sülearvuti ja kõlarid. Kahju on 812 eurot.

13. juulil varastati Narva-Jõesuus Vabaduse tn poe eest jalgratas ja mobiiltelefon. Kahju on 620 eurot.

13. juulil teatati politseile, et Narvas varastati Gerassimovi tn korterist teler, mobiiltelefon, sularaha, köögitehnika ja ehted. Kahju on 7070 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

13. juulil tungis Narvas Kreenholmi tn mees kallale 59-aastasele mehele.

13. juulil tungis Kiviõlis Võidu tn mees kallale 49-aastasele mehele.

Juhtum piiril

13. juulil kontrollisid Narva-1 piiripunkti ametnikud Eestisse sisenemisel kolme Moldova Vabariigi kodanikku, kelle selgitused reisi eesmärgi kohta olid ebaselged ning nad saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus
Ööl vastu 13. juulit varastati Lääne-Nigula vallas Taebla alevikus garaažist tööriistu ja elektrikaablit. Kahju on selgitamisel.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 14.07.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.