Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-07-12 17:30:58)


Möödunud ööpäeva jooksul
registreeriti P olitsei- ja Piirivalveametis 90 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 5 avaliku korra rasket rikkumist ning 48 varavastast kuritegu, sealhulgas 37 vargust (eluruumidest 4, sõidukitest 2) ning 6 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 9 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 26. Väärtegusid registreeriti 328. Möödunud nädala jooksul registreeriti 4 euro võltsimisega seotud kuritegu. Piirilt väljastati 2 sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

11. juulil teatati, et Linnamäe tee kaupluses löödi 54-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 34-aastase mehe.

Kehalised väärkohtlemised

11. juulil teatati, et Õle tänaval löödi peretüli käigus 23-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 29-aastase mehe.

11. juulil teatati, et Narva maanteel tekkis füüsiline konflikt 54-aastase mehe ja 64-aastase mehe vahel.

Väljapressimine

11. juulil teatati, et E. Vilde tee korteris nõudis poeg noa ähvardusel 56-aastaselt emalt raha. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 27-aastase mehe.

Vargused

11. juulil teatati, et Valgevase tänava ehitussoojakusse murti sisse ja varastati tööriistu. Kahju on 25 550 eurot.

11. juulil teatati, et Telliskivi tänava asutusest varastati tööriistu. Kahju on 2965 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. juulil teatati, et Rae vallas Peetri alevikus Peetri tee eramus tekkis füüsiline konflikt elukaaslaste, 26-aastase naise ja 37-aastase mehe vahel. Keegi meedikute abi ei vajanud, mõlemad osapooled viidi asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Vargused

11. juulil teatati, et Viimsi vallas Haabneeme alevikus Sõpruse tee kaupluse parkast varastati jalgratas. Kahju on 420 eurot.

11. juulil teatati, et Jõelähtme vallas Liivamäe külas Vanasauna tee hoovist varastati jalgratas. Kahju on 405 eurot.

11. juulil teatati, et Rae vallas Aruheina tee hoovist varastati jalgratas. Kahju on 353 eurot.

11. juulil teatati, et Harku vallas Tiskre küla Alasniidu tee suletud hoovist varastati muruniiduk.

Kahju on 500 eurot.

11. juulil teatati, et Saku vallas Tänassilma külas Jälgimäe tee territooriumilt varastati auto esi-ja tagapidurid, roolisammas ning tuled. Kahju on 3500 eurot.

11. juulil teatati, et Rae vallas Jüri alevikus Aleviku tee ehiusobjekti soojakusse murti sisse ja varastati tööriistu. Kahju on 1250 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

11. juuli õhtul sai patrull väljakutse Puhja alevikku Nooruse tänavale. Esialgsetel andmetel tekkis seal meestel konflikt mootorratta müügi pärast, mille käigus 26-aastane mees lõi 21-aastast meest.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 11. juuli õhtul oli 33-aastane joobes mees vägivallatsenud oma 33-aastase elukaaslase kallal. Naine arstiabi ei vajanud, mees viidi esialgu kainenema.

Juhtumid piiril

11. juulil kontrollisid Lõuna prefektuuri piirivalvebüroo migratsiooniametnikud koostöös Läti piirivalvega Võrumaal Meremäe, Miikse ja Rõuge valdades erinevaid majutusasutusi. Ühtegi rikkumist ei esinenud.

11. juuli hommikul kontrollisid piirivalvurid Luhamaa maanteepiiripunktis veokit MAN. Piirivalvurid avastasid, et sõidumeerik on nõuetekohaselt plommimata. Juhile koostati väärteoprotokoll ning veok suundus edasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine

11. juulil tungis 29-aastane mees Rakveres Tuleviku ja Võidu tänava ristmikul kallale teetöid tegevale 55-aastasele mehele.

Kehaline väärkohtlemine

Politseile anti teada, et 9. juulil tungis tundmatu mees Tapa linnas Üleviste tänaval kallale 39-aastasele mehele.

Ida-Virumaa

Vargus

11. juulil teatati politseile, et Narva-Jõesuus varastati Aia tänava hotelli juurest kaks jalgratast. Kahju on 900 eurot.

Asja omavoliline kasutamine

11. juulil teatati politseile, et Narvas ärandati Koidula tänava garaažist sõiduauto Mitsubishi, sõiduk leiti hiljem üles.

Juhtumid piiril

11. juulil kontrollisid Narva-1 piiripunktis ametnikud Eestisse sisenemisel 1995. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kelle selgitused reisi eesmärgi kohta olid ebaselged. Mehe viisa tunnistati kehtetuks ning ta saadeti tagasi Venemaa

Föderatsiooni.

11. juulil kontrollisid Narva-1 piiripunkti ametnikud 1989. aastal sündinud Kasahstani Vabariigi kodanikku, kellel puudusid dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki. Mees saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused
Ööl vastu 6. juulit varastati Mai tänaval ühiskasutatavast keldrist kaks lukustamata jalgratast Classic. Kahju on 250 eurot.

11. juulil kella 9 ja 13 vahel varastati Pärnus Mai tänaval korterist sularaha, mobiiltelefon ja muid esemeid. Kahju on 1000 eurot.

4. juulil kella 23 paiku varastati Pärnus Riia maanteel kuurist jalgratas, tööriistad ja muid esemeid. Kahju on 270 eurot.

10. juulil kella 3 paiku avastati, et Kihnu vallas on telgist varastatud mobiiltelefon ja muid esemeid. Kahju on 270 eurot.

Avaliku korra raske rikkumine
9. juuli kella 3 paiku löödi Pärnus Rüütli tänaval 29-aastast meest.
Raplamaa

Vargused
11. juulil kella 2 paiku tungiti Raplas Tallinna maanteel kauplusesse, kus üritati varastada sularahaautomaadist sularaha. Vargus jäi lõpule viimata.

10. juulil kella 6 ja 15 vahel varastati Märjamaa alevis Sauna tänaval parkinud sõiduauto Volkswagen. Kahju on 1400 eurot.

11. juulil kella 15 paiku avastati, et Kaiu vallas Oblu külas on majast varastatud ehitustööriistasid. Kahju on kokku 830 eurot.

Saaremaa

Lõhkeaine ebaseaduslik käitlemine
11. juulil leiti läbiotsimise käigus Pihtla vallas Kõljala külas kortermaja keldrist võimalikku laskemoona. Esemete arvatav omanik on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 12.07.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.