Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 28. nädala eelinfo (2016-07-11 00:40:39)

Esmaspäev, 11. juuli

- Keskkonnaminister Marko Pomerants ja ministeeriumi delegatsioon osalevad esmaspäevast teisipäevani Bratislavas toimuval Euroopa Liidu mitteametlikul keskkonna- ja energeetikaministrite kohtumisel. Peamisteks teemadeks on veemajanduse tugevdamine eesmärgiga edendada keskkonnavastutust - väljakutsed seoses veepuuduse, põua ja üleujutustega - ja rahvusvahelised kliimaläbirääkimised ning kestlik rahastamine ja uus juhtimissüsteem saavutamaks EL kliima- ja energiaeesmärke.

Kolmapäev, 13. juuli

- Kolmapäeval kuulutab KIK välja toetuste taotlusvooru vooluveekogude tervendamise projektidele. Taotlusvoorust toetatakse kalapääsude rajamist, rekonstrueerimist ning kalade rännet takistavate paisude eemaldamist jõgedel. Taotluste esitamise tähtaeg on 10. oktoober 2016. Taotlusvooru rahastatakse Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondi vahendistest ning meetme töötas välja Keskkonnaministeerium.

- Algusega kell 11 korraldab Keskkonnaamet koostöös Saaremaa Muuseumiga niitmis- ja teritustööde õppepäeva Mihkli Talumuuseumis, kus tuleb juttu vikatitest, samuti muude tööriistade, nugade, peitlite ja kirveste, teritamisest.

- Algusega kell 12 toimub Eesti Loodusmuuseumis kolmas Suvemuuseumi üritus. Sel korral on teemaks konnad. Üheskoos uuritakse, kes konnad on ning milline on nende eluviis, muusikahuviliste rõõmuks kuulatakse ka konnakontserti. Suvemuuseumisse on osalema oodatud eelkõige 5-8aastased lapsed. Osalemiseks ei ole vaja eelnevalt registreerida, osaleda saab muuseumipiletiga.

Reede, 15. juuli

- Keskkonnaameti keskkonnahariduse spetsialistid tutvustavad reedel ja laupäeval Hiiu Folgil kõigile folgilistele keskkonnahariduslikke õppevahendeid ja -mänge. Lisaks saavad Keskkonnaameti telgi külastajad osa loodus- ja keskkonnatemaatilisest nuputamisest ja meisterdamisest.

Laupäev, 16. juuli

- Laupäeval ja pühapäeval toimuvad Lahemaa rahvuspargis traditsioonilise kalastuse töötoad, kus räägitakse Lahemaa rannakalanduse ajaloost ja rändpüügist, puhutakse kalamehejutte ning tutvutakse kalastusega seotud pärimusega.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.