Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-07-05 12:45:40)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 82 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 4 avaliku korra rasket rikkumist ja 37 varavastast kuritegu, sealhulgas 31 vargust (eluruumidest 5, sõidukitest 1) ning 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 6 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 6 inimest. Tabati 13 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht. Väärtegusid registreeriti 286. Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld ja registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rasked rikkumised

4. juulil teatati, et A. Laikmaa tänaval tekkis konflikt taksojuhtide vahel, mille tagajärjel lasti 57-aastasele mehele gaasi näkku.

4. juulil teatati, et Õismäe teel tungisid kolm meest 33-aastasele mehele kallale.

Kehalised väärkohtlemised

4. juulil teatati, et Majaka tänava korteris löödi peretüli käigus 49-aastast naist.

4. juulil teatati, et E. Vilde tee korteris löödi peretüli käigus 76-aastast naist.

4. juulil teatati, et Paldiski maanteel tekkis füüsiline konflikt 47-aastase taksojuhi ja 21-aastase kliendi vahel.

Vargus

4. juulil teatati, et Hiiu-Maleva tänava eramusse murti sisse. Kahju on täpsustamisel.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

4. juulil teatati, et Harku vallas Laabi külas tekkis asutuses elukaaslaste vahel konflikt, mille tagajärjel löödi 28-aastast naist.

4. juulil teatati, et Viimsi vallas Randvere tee hotellis tekitas 42-aastane mees peretüli käigus vigastusi 32-aastasele naisele.

Vargus

4. juulil teatati, et Haabneeme alevikus Sõpruse teel pargitud sõidukisse murti sisse ja varastati navigaator, mobiiltelefon, riided ja magamiskotid. Kahju on 1440 eurot.

Juhtum piiril

4. juulil kontrolliti Tallinna piiripunktis lennuga Moskvast saabunud 1987. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning puudusid piisavad elatusvahendid arvestades riigis viibimise kestust ja olemust. Talle koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld, tema viisa tunnistati kehtetuks. Mees lahkus kell 20.40 lennuga Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

4. juuli pärastlõunal sai politsei teate, et Elvas tekkis kahe autojuhi vahel arusaamatus liiklusküsimuses, mille käigus lõi üks autojuht teist, 23-aastast meest. Arstiabi kannatanu ei vajanud. Asjaolud on selgitamisel.

Vargus

3. juulil avastati, et Tartu vallas Aovere külas on sisse tungitud ehitusobjektile ning varastatud tööriistu ja valvekaamera süsteem. Esialgne kahju on umbes 735 eurot.

Juhtum piiril

4. juulil kontrolliti Luhamaa piiripunktis sõiduautot Kia, millelt avastati kiirusmõõteseadet avastav või selle tööd häiriv seade. Piirivalve koostas autot juhtinud Venemaa Föderatsiooni kodanikule väärteoprotokolli, võttis ära seadme ning juhil lubati lahkuda Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

4. juulil tungiti Kohtla-Järvel Jaaniku tänava korteris kallale 61-aastasele naisele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Vargused

4. juulil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Kalevi tänava korterist varastati gaasikatel ja nõud. Kahju on 685 eurot.

4. juulil teatati politseile, et Narvas Kannikese tänaval murti sisse suvilasse ja varastati isiklikku vara. Kahju on 270 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

4. juulil kella 22 paiku tõugati Kohila vallas omavahelise tüli käigus 35-aastast naist. Kahtlustatavana peeti kinni 52-aastane mees.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 05.07.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.