Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-06-30 16:16:31)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 98 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks avaliku korra rasket rikkumist, 51 varavastast kuritegu, sealhulgas 37 vargust (viis eluruumidest ja kolm sõidukitest). Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada inimene. Tabati kümme alkoholi- ja üks narkojoobes juht. Registreeriti 334 väärtegu.

Piiril väljastati viis sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja üks inimene. Avastati üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

29. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Randla tänaval asuvas korteris tekitas tuttav naine 32-aastasele naisele tervisekahjustusi.

29. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Uus-Maleva tänaval asuvas korteris lõi ühise alkoholi tarvitamise käigus 44-aastane mees 35-aastast naist ning põhjustas talle füüsilist valu. Politsei pidas mehe kinni.

Vargus

29. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Põhja puiesteel asuvast korterist varastati sülearvuti, mobiiltelefoni, sularaha ja teisi asju. Esialgne kahju on 5020 eurot.

Harjumaa

Avaliku korra raske rikkumine

29. juunil teatati, et Rae vallas Järvekülas lõid kaks tundmatut meest 46-aastat naist ning tekitasid talle tervisekahjustusi.

Vargus

29. juunil teatati, et Anija vallas Raudoja külas varastati betoonplokke. Esialgne kahju on 500 eurot.

Juhtum piiril

29. juunil pärast kella 17 saabus Kiievist Tallinna lennujaama Ukraina kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Tema Leedu viisa tunnistati kehtetuks ning talle väljastati sisenemiskeeld. Mees ootab tagasilendu mitte-Schengen alal.

LÕUNA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lõuna prefektuuris teateid olulistest kuritegudest ei registreeritud.

Juhtumid piiril

29. juunil saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Honda, mida juhtis 53-aastane mees. Kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et sõidukil on läbimata korraline tehnoülevaatus. Sõiduki juhile määrati rahatrahv ja suunati lähimasse ülevaatuspunkti.

29. juunil saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale sõiduauto Mercedes-Benz. Piirivalvurid kontrollisid sõidukis viibinud isikute dokumente ning tuvastasid, et seal olnud lapsele väljastatud viisa on ajaliselt kehtetu ja seega puudub tal seaduslik alus riiki sisenemiseks. Sõiduk suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

29. juunil märkasid Mustvee kordoni piirivalvurid Peipsi järve kaldal kahte lukustamata paati. Piirivalvurid võtsid ühendust paatide omanikuga ning selgitasid, et paadid tuleb kinnitada ja lukustada.

29. juunil saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale veok, mida juhtis 54-aastane mees. Veoki kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et selle sõidumeerik on nõuetekohaselt plommimata. Sõiduki juhile määrati rahatrahv ja ta sisenes riiki.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

29. juunil teatati politseile, et Narvas Rahu tänava trepikojas löödi 43-aastast naist. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

29. juunil tungiti Narvas Energia tänava korteris kallale 23-aastasele naisele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

29. juunil tungiti Kohtla-Järvel Ahtme maantee korteris kallale 34-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 31-aastase mehe.

Vargused

29. juunil teatati politseile, et Narva-Jõesuus Aia tänaval asuvas sanatooriumis varastati rahakott koos dokumentide ja sularahaga. Kahju on 230 eurot.

29. juunil teatati politseile, et Jõhvis Veski tänaval varastati sõiduautost magnetofon ja isiklikku vara. Kahju on selgitamisel.

29. juunil varastati Aseri vallas Rannu külas autost 300 liitrit diiselkütust. Kahju on 300 eurot.

29. juunil teatati politseile, et Jõhvis Veski tänaval murti sisse korterisse ja varastati sõiduauto võtmed, korteri võtmed, mobiiltelefon ning tahvelarvuti. Kahju on 435 eurot.

29. juunil teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel varastati korterist tööriistu. Kahju on 360 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Avaliku korra raske rikkumine

29. juunil kell 22.32 anti häirekeskusele teada, et Türil Tehnika tänava tanklas ähvardati teenindajat relvataolise esemega. Sündmuskohale jõudnud politseinikud alustasid võimaliku ähvardaja otsimist. Veidi enne kella 1 peeti läheduses paiknevas majutusasutuses kahtlustatavana kinni 28-aastane mees, kelle juurest leiti laskekõlbmatu püstoli korpus.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 30.06.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.