Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-06-29 12:43:12)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 88 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas neli avaliku korra rasket rikkumist, 46 varavastast kuritegu, sealhulgas 25 vargust ja üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati kümme alkoholijoobes juhti. Registreeriti 376 väärtegu.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu ning avastati üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rasked rikkumised

28. juunil teatati, et Kristiines Tulika tänaval asuva baaris toimus kaklus, mille tagajärjel tekitati 52-aastasele mehele tervisekahjustusi. Kiirabi toimetas mehe haiglasse kontrolli.

28. juunil teatati, et Haaberstis Õismäe teel lõi mees 59-aastast meest pudeliga pea piirkonda. Kiirabi viis mehe haiglasse. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Ähvardamine

28. juunil teatati, et Kristiines Kuldnoka tänaval ähvardas 47-aastane naine 51-aastast meest. Politseinikud pidasid naise kinni.

Kehaline väärkohtlemine

28. juunil teatati, et Nõmmel Lossi tänaval asuvas korteris ründas tuttav mees 36-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi.

Harjumaa

Asja rikkumine

28. juunil teatati, et Viimsi vallas Haabneeme alevikus seisnud sõiduautol on süütamisjäljed. Esialgne kahju on väljaselgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine

28. juunil teatati, et Kosel Hariduse tänaval asuvas korteris toimus konflikt 37-aastase mehe ja 36-aastase naise vahel. Selle tagajärjel sai naine tervisekahjustusi. Politsei toimetas osapooled juhtunu täpsemate asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Vargus

28. juunil teatati, et Anija vallas Salumetsa külas asuvast majast varastati muruniiduk, mootorsaag ja teisi esemeid. Esialgne kahju on 200 eurot.

Juhtum piiril

28. juunil kontrollisid Tallinna kordoni merevalveteenistuse politseiametnikud Kakumäe lahes jetti. Mehel puudus jetijuhi tunnistus ja väikelaeva juhtimise õigus. Talle määrati rahatrahv ning kõrvaldati juhtimiselt.

LÕUNA PREFEKTUUR

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

28. juunil sai politsei teate, et Tõlliste vallas Paju külas lõi talumaja hoovis 20-aastane mees tuttavat samaealist meest pesapallikurikaga ja tekitas sellega füüsilist valu.

Juhtumid piiril

28. juunil saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale veok Volvo, mida juhtis 35-aastane mees. Sõiduki kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et selle sõidumeerik oli nõuetekohaselt plommimata. Sõiduki juhile määrati rahatrahv.

28. juunil saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale sõiduauto Lexus, milles viibis 42-aastane naine. Viimase kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et talle väljastatud ühekordne viisa on ära kasutatud ja seega puudub tal seaduslik alus riiki sisenemiseks. Naisele väljastati riiki sisenemise keeld ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

28. juunil saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale 40-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et tal puudub kehtiv viisa või elamisluba ja seega puudub tal seaduslik alus riiki sisenemiseks. Naisele väljastati riiki sisenemise keeld ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

28. juunil löödi Rakveres Tuleviku tänava korteris terariistaga 53-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 39-aastase mehe.

Vargus

28. juunil teatati politseile, et Sõmeru vallas Ussimäe külas Pagusoo tänaval murti sisse ehitusjärgus korterisse ja varastati kaks akutrelli, kaks lööktrelli ning kaks ketaslõikurit. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju kokku on 1400 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

28. juunil tungis 35-aastane mees Narvas Tallinna maantee korteris kallale oma isale, 76-aastasele mehele. Politsei pidas 35-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

28. juunil teatati politseile, et Alajõe vallas Remniku külas Allika teel murti sisse ehitusjärgus korterisse ja varastati kolm siseust, tööriistu, valamu, tualettpott ning muud vara. Kahju on 2500 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Vargus

24. juunil kell 23.55 avastati, et Hiiu vallas Luidja külas on kinnistult varastatud mootorsaag ja kirves. Esialgne varaline kahju on 333 eurot 90 senti.

Järvamaa

Asja omavoliline kasutamine

23. juunil seni teadmata ajal võeti Väätsa vallas Väätsa alevikus parklast sõiduauto. Politsei pidas sõiduki kinni Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 12. kilomeetril.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

25. juunil kella 7 paiku löödi Haapsalus Aia tänaval korteris 57-aastast meest.

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

23. juunil kell 23.25 löödi Tori vallas Kõrsa külas tänaval 35-aastast meest.

Vargus

27. juunil kell 20.30 varastati Pärnus A. H. Tammsaare puiesteel asuvast ettevõttest eraisikule kuuluvaid ehteid. Esialgne kahju on 5600 eurot.

Saaremaa

Avaliku korra raske rikkumine

23. juunil kella 4 paiku löödi Lääne-Saare vallas Mändjala külas avalikus kohas 23-, 24- ja 20-aastast meest.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 29.06.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.