Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti pühadeaegsed sündmused (2016-06-28 07:22:51)


Möödunud pühadel (22.-26.06) registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 263 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks tapmist, 17 avaliku korra rasket rikkumist, 93 varavastast kuritegu, sealhulgas 77 vargust (15 eluruumidest ja kolm sõidukitest) ja kolm sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Registreeriti 24 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai surma üks ning vigastada 26 inimest. Tabati 204 alkoholi-ja üks narkojoobes juht. Registreeriti 902 väärtegu. Möödunud nädalal registreeriti neli euro võltsimisega seotud kuritegu.

Piiril väljastati 12 sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja kaheksa inimest. Avastati 11 viisaeeskirja rikkumist, kaks salakaubavedamise juhtumit ning viis piirirežiimi rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Tapmine

26. juunil peale südaööd teatati, et Kesklinnas Torupilli otsa juures lebav teadvusetu 44-aastane mees. Kiirabiarstidel ei õnnestunud torkehaavadega mehe elu päästa. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 28-aastase mehe.

Raske tervisekahjustuse tekitamine

23. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Suur-Patarei tänaval rünnati noaga 28-aastast meest ning tekitati talle tervisekahjustusi. Kiirabi toimetas mehe haiglasse. Politsei pidas 35-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Avaliku korra rasked rikkumised

23. juunil teatati, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval asuva kortermaja trepikojas lõi tundmatu mees 20-aastast meest ning põhjustas talle füüsilist valu.

24. juunil teatati, et Lasnamäel Pae tänaval ründasid kaks 28-aastast meest 34-aastast meest ning tekitasid talle tervisekahjustusi. Kiirabi vaatas mehe üle ning politsei pidas nooremad mehed kinni.

24. juunil teatati, et Kristiines Energia tänaval lõid kaks meest 57-aastast meest ning tekitasid talle tervisekahjustusi. Politseile on teo võimalikud toimepanijad teada.

24. juunil teatati, et Lasnamäel Ümera tänaval asuvas kaupluses löödi 36-aastast meest. Politsei pidas mehe kinni.

24. juunil teatati, et Mustamäel Tammsaare teel lasti õhupüstolist 35-aastast meest.

26. juunil teatati, et Lasnamäel Peterburi teel tekkis 33- ja 29-aastasel mehel konflikt tundmatu mehega ning neile tekitati tervisekahjustusi ja varalist kahju.

26. juunil teatati, et Kesklinnas Tatari tänaval lõi tundmatu mees 29-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi. Kiirabi toimetas kannatanud haiglasse. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

26. juunil teatati, et Lasnamäel Vormsi tänaval lõi 45-aastane alkoholi tarvitanud mees 44-aastast meest ning põhjustas talle füüsilist valu. Politsei pidas vanema mehe kinni.

Kehalised väärkohtlemised

22. juunil teatati, et Nõmmel Valdeku tänaval asuvas korteris tekkis 49-aastasel mehel tuttavate inimestega tüli, mille tagajärjel meest rünnati. Kiirabi viis mehe haiglasse.

22. juunil teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval asuva maja ees lõi tundmatu mees 69-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi.

23. juunil teatati, et Mustamäel E. Vilde teel asuvas korteris lõi 39-aastane mees 29-aastast naist ning tekitas tervisekahjustusi. Kiirabi vaatas naise üle. Politsei pidas mehe kinni.

23. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Valgevase tänaval asuva maja hoovis ründasid 53-, 43- ja 41-aastased mehed 42-aastast meest ning tekitasid talle tervisekahjustusi. Politsei pidas võimalikud ründajad kinni.

23. juunil teatati, et Mustamäel E. Vilde teel asuvas korteris lõi alkoholi tarvitanud 45-aastane mees 35-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Kiirabi viis naise haiglasse ning politsei pidas mehe kinni.

23. juunil teatati, et Lasnamäel Loitsu tänaval asuvas korteris lõi 22-aastane mees 21-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

24. juunil teatati, et Nõmmel Rebase tänaval asuvas korteris lõi 27-aastane mees 28-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi.

24. juunil teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval asuvas kortermajas toimus 79- ja 54-aastase naise vahel konflikt.

24. juunil teatati, et Kesklinnas Luha tänaval lõi alkoholi tarvitanud 55-aastane mees samuti alkoholi tarvitanud 35-aastast meest. Politsei pidas vanema mehe kinni.

24. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Tuulemaa tänaval lõid kaks tundmatut meest 36-aastast meest ning tekitasid talle tervisekahjustusi.

25. juunil teatati, et Haaberstis Ehitajate teel asuvas korteris tõukas 59-aastane naine 74-aastast naist ning põhjustas talle füüsilist valu. Politsei pidas noorema naise kinni.

25. juunil teatati, et Kristiines Kure tänaval lõi 74-aastane mees 70-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi.

25. juunil teatati, et Mustamäe teel asuvas korteris põhjustas 42-aastane mees füüsilist valu 41-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kinni.

25. juunil teatati, et Nõmmel Külvi tänaval tekitas 70-aastalne alkoholi tarvitanud mees kehavigastusi 35-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kinni.

25. juunil teatati, et Kesklinnas Mere puiesteel lõi tundmatu mees pudeliga 28-aastast meest pea piirkonda ning tekitas talle tervisekahjustusi. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse.

26. juunil teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel asuvas korteris lõi tuttav alkoholi tarvitanud mees 30- ja 36-aastast naist ning tekitas neile tervisekahjustusi.

26. juunil teatati, et Kesklinnas vana-Viru tänaval lõi 36-aastane mees 33-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi.

26. juunil teatati, et Haaberstis Järveotsa teel asuvas korteris ründas 73-aastane mees terava esemega 75-aastast naist jala piirkonda. Kiirabi toimetas naise haiglasse ning politsei pidas mehe kinni.

26. juunil teatati, et Lasnamäel Läänemere teel lõi 24-aastane alkoholi tarvitanud mees 22-aastast meest ning naist. Kiirabi vaatas kannatanud üle ning ründaja sai vigastada ning toimetati haiglasse.

26. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Randla tänaval toimus konflikt 53- ja 32-aastase naise vahel.

Vargused

22. juunil teatati, et Mustamäel J. Sütiste teel asuvast korterist varastati sularaha ja ehteid. Esialgne kahju on 3100 eurot.

22. juunil teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval asuvast ehitussoojakust varastati generaator ning veepump ja selle tarvikud. Esialgne kahju on 2175 eurot.

23. juunil teatati, et Kesklinnas Tartu maantee ääres asuvast ärist varastati erinevaid ehteid. Esialgne kahju on 3500 eurot.

24. juunil teatati, et Kesklinnas Koidu tänaval asuvas korterist varastati sülearvuti ja ehteid. Esialgne kahju on 2500 eurot.

25. juunil teatati, et Kesklinnas Rannamäe teel seisnud sõiduautost varastati videokaamera. Esialgne kahju on 1200 eurot.

26. juunil teatati, et Nõmmel Orava tänaval asuvas ehitusjärgus olevast ruumist varastati tööriistu. Esialgne kahju on 1900 eurot.

Harjumaa

Vägivald võimuesindajate vastu

24. juunil kella 22 ajal ründas 35-aastane mees teda kontrollinud 39-aastast ja 47-aastast politseinikke ning tekitas neile tervisekahjustusi. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

Avaliku korra rasked rikkumised

23. juunil teatati, et Kose vallas Kose-Uuemõisa alevikus lasti 55-aastasele mehele pipragaasi näkku.

24. juunil teatati, et Kose vallas Ravila alevikus lasi 26-aastane mees 33- ja 31-aastasele mehele pipragaasi näkku. Kannatanud toimetati haiglasse ning politsei pidas ründaja kinni.

Eesti Vabariigi ametliku sümboli teotamine

23. juunil teatati, et Kesklinnas Komeedi tänaval süüdati riigilipp põlema.

Kehalised väärkohtlemised

22. juunil teatati, et Laagris Vesiroosi tänaval lõi mees 65-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

24. juunil teatati, et Maardus Keemikute tänaval paiknenud autos ründas 51-aastane mees 38-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

24. juunil teatati, et Aegviidus Nelijärve tänaval lõi alkoholi tarvitanud 28-aastane mees 24-aastast meesturvatöötajat ning põhjustas talle füüsilist valu. Politsei pidas mehe kinni.

24. juunil teatati, et Rae vallas Kopli külas lõid alkoholi tarvitanud 65- ja 49-aastane naine teineteist. Vanemale naisele tekitati tervisekahjustusi. Politsei pidas 49-aastase naise kinni.

24. juunil teatati, et Viimsi vallas Laiakülas asuvas eramus põhjustas 45-aastane mees tervisekahjustusi 32-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kinni.

24. juunil teatati, et Laagris Koru tänaval asuvas korteris lõi 38-aastane mees 40-aastast naist ning põhjustas talle füüsilist valu.

24. juunil teatati, et Saku vallas Männiku külas ründas 56-aastane mees 37-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Kiirabi osutas kannatanule kohapeal esmaabi. Politsei pidas 56-aastase mehe kinni ning toimetas teatajat ähvardanud 45-aastase mehe kainestusmajja.

25. juunil teatati, et Kose vallas Karla külas asuvas korteris ründas tuttav mees ühise alkoholi tarvitamise käigus 26-aastast meest ning 25-aastast naist. Kiirabi osutas kannatanutele kohapeal abi.

Vargused

22. juunil teatati, et Maardus Oravasaba teel asuvast kõrvalhoonest varastati paadimootor, Merida, Classic ja Jemis jalgrattad. Esialgne kahju on 2300 eurot.

22. juunil teatati, et Laagris kaselaane põigul asuvast ehitussoojakust varastati erinevaid tööriistu. Esialgne kahju on 3500 eurot.

22. juunil teatati, et Jüri alevikus Tuule tänaval asuvast eramust varastati tööriistu, alkoholi ning teisi esemeid. Esialgne kahju on väljaselgitamisel.

24. juunil teatati, et Jõelähtme vallas Uuskülas asuvast eramust varastati münditasku ja rahakott. Esialgne kahju on 850 eurot.

25. juunil teatati, et Kose vallas Nõmmeri külas asuvast talumajast varastati muruniiduk ja kaablirull. Esialgne kahju on 600 eurot.

25. juunil teatati, et Viimsi vallas Haabneeme alevikus asuvalt territooriumilt üritasid neli meest varastada kaablirulle. Politsei pidas 29-, 37-, 58- ja 31-aastase mehe kinni.

26. juunil teatati, et Tabasalus Ranna teel asuvalt territooriumilt varastati ehitusmaterjali. Esialgne kahju on 210 eurot.

26. juunil teatati, et Kiili alevikus Kooli tänaval varastati elektriline ventilaator. Esialgne kahju on 300 eurot.

Juhtumid piiril

23. juunil kontrollis Tallinna kordoni patrull sõidukit Opel, mille roolis olnud Eesti kodanik esitas kontrolliks Venemaa juhtimisõiguse, mis oli võltsimistunnustustega. Teise astme dokumendiekspert tunnistas dokumendi võltsinguks. Mees peeti kinni ning tema suhtes alustati kriminaalmenetlust.

24. juuni hommikul väljastati Tallinna Vanasadamasse saabunud merematkalaeva pardal olnud Malaisia kodanikule sisenemiskeeld. Naine lahkus sama laevaga Peterburisse.

24. juuni õhtul saabus Moskvast Tallinna lennujaama Venemaa kodanik, kes valetas oma reisi eesmärgi kohta. Mehele kehtestati sisenemiskeeld ning tema viisa tunnistati kehtetuks. Ta lendas 25. juuni ennelõunal tagasi Moskvasse.

26. juunil kell 20 saabus Moskvast Tallinna lennujaama Armeenia kodanik, kes andis reisi eesmärgi kohta vastuolulist infot ning tal puudusid riigis viibimise kestvust arvestades piisavad elatusvahendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ning tema viisa tunnistati kehtetuks. Ta ootab mitte-Schengen alal tagasilendu.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Avaliku korra raske rikkumine

25. juunil sai politsei teate, et Mustvees Tartu tänava meelelahutusasutuse juures ründas tundmatu seltskond 26-aastast meest. Kannatanu pöördus haiglasse, kus talle anti esmaabi ja lubati seejärel kodusele ravile.

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

23. juunil sai teatati politseile, et Laheda vallas ründas 26-aastane mees oma 21-aastast elukaaslast. Kannatanu toimetati haiglasse kontrolli. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.


Vargus

22. juunil teatati politseile, et Kanepi vallas Lauri külas varastati kolm tihumeetrit palke. Kahju on umbes 280 eurot.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

23. juunil teatati politseile, et alkoholi tarvitanud 32-aastane mees ründas oma samuti alkoholi tarvitanud 41-aastast elukaaslast. Politsei toimetas mehe esialgu kainenema.

Avaliku korra raske rikkumine

25. juunil sai politsei teate, et Tartus Aardla tänava lahtises hoovis löödi 74-aastast meest näo piirkonda. Kannatanule osutati kohapeal esmaabi.

23. juunil teatati politseile, et Rannu vallas Kureküla alevikus lõi alkoholi tarvitanud 51-aastane mees tuttavat 34-aastast meest noaga. Kannatanu meedikute abi ei vajanud. Politsei toimetas ründaja esialgu kainenema.

Vargus

25. juunil teatati politseile, et Tartus Mõisavahe tänaval siseneti korterisse ja varastati kaks Lenovo sülearvutit. Kahju on 900 eurot.

22. juunil teatati politseile, et Tartus Salme tänava pargis varastati 39-aastase mehe taskust mobiiltelefon Sony. Kahju on 250 eurot.

Võrumaa

Tapmine

25. juunil teatati politseile, et Lasva vallas Paidra külas tulistas 66-aastane mees jahirelvast oma 53-aastast abikaasat, kes hukkus sündmuskohal. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni ja täna ta vahistati kohtu loal.

Vargus

22. juunil sai politsei teate, et 22. juunil murti Võrus Kose teel sisse kuuri ja varastati muruniiduk Husqvarna ja sama kaubamärgi trimmer. Kahju on täpsustamisel.

Juhtumid piiril

24. juunil märkasid Luhamaa piirivalvurid Vastseliina vallas Saarde külas liikumas kahte meest, kes vedasid musta kilesse pakitud kaste. Sündmuskohale liikusid Luhamaa ja Piusa piirivalvurid ühes teenistuskoeraga ning peagi peeti üks liikunud isikutest koeratoimkonna poolt kinni. Mõned minutid hiljem peeti kinni ka teine mees. Sündmuskohalt leiti kuus musta kilesse mässitud kasti kokku 50 000 sigaretiga, mis toimetati Luhamaa teenistusse. Järgmisel hommikul tuvastasid piirivalvurid ka võimaliku piiriületuskoha. Piirirežiimi rikkumise eest määrati meestele rahatrahv. Salasigarettide vedamist menetleb Maksu-ja Tolliamet.

23. juunil saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale 34-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et ta on Schengeni territooriumil seadusliku aluseta viibinud kolm kalendripäeva. Mehele määrati rahatrahv ja ta lahkus Venemaa Föderatsiooni.

25. juunil teatati, et Peipsi järvel on vajavad paadiga järvele läinud inimesed abi, kuna paadi mootor läks rikki. Otsingute käigus laekus Varnja piirivalvuritele teade, et paat asub hoopis Emajões ning sealt, umbes kilomeetri kaugusel suudmest paat koos nelja inimesega pardal ka leiti. Tegemist oli suurema alusega, mille aku oli tühjaks saanud. Paat kinnitati kaldale ja piirivalvurid toimetasid isikud Koosa jõe suudmesse, kus neil oli teine paat.

25. juuni pärastlõunal ja 26. juuni esimestel minutitel avastasid Mehikoorma piirivalvurid väikelaeva poolt piirirežiimi rikkumise Piirissaare juures. Piirivalvurid pidasid alused kinni ja nende juhtidele määrati rahatrahv.

26. juunil saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Nissan, mida juhtis 51-aastane mees. Sõiduki kontrollimisel avastasid piirivalvurid sellest kiirusemõõteseadet avastava ja selle tööd häirida võimaldava seadme. Seade võeti ära ja mees lahkus koos sõidukiga Venemaa Föderatsiooni.

26. juunil saabusid Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale 46-aastane naine koos lapsega. Kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et lapse reisidokumendis puudub kehtiv viisa või elamisluba ja seega puudub tal seaduslik alus riiki sisenemiseks. Ema koos lapsega suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

26. juunil saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale sõiduauto Toyota, mida juhtis 56-aastane mees. Kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et sõiduki andmekandjatel esinevad manipuleerimistunnused ja see paigutati täiendavaks ekspertiisiks arestiaeda.

26. juunil saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale 20-aastane naine, kelle kontrollimisel selgus, et ta on Schengeni territooriumil seadusliku aluseta viibinud 12 kalendripäeva ja neist ühe Eestis. Naisele määrati rahatrahv ja kohaldati sissesõidukeeld üheks aastaks.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

22. juunil teatati politseile, et Sõmeru vallas Vaekülas Mõisavahe teel murti sisse garaažiboksi ja varastati mootorsaag. Kahju on 330 eurot.

Ida-Virumaa

Vägivald võimuesindaja vastu

26. juunil tõukas 15-aastane noormees ametikohustusi täitvat patrullpolitseinikku, 29-aastast naist. Noormees peeti kahtlustatavana kinni ja patrullpolitseinik jätkas oma tööd.

Kehalised väärkohtlemised

23. juunil tungiti Narvas Tallinna maanteel kallale 39-aastasele mehele.

23. juunil löödi Narvas Peterburi maanteel 30-aastast meest. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

23. juunil löödi Narvas Kreenholmi tänaval 20-aastast meest.

24. juunil tungiti Narvas Kreenholmi tänaval kallale 33-aastasele naisele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

24. juunil tungiti Narva-Jõesuus Raja tänaval kallale 55-aastasele mehele.

24. juunil löödi Narvas Mõisa tänaval korduvalt 44-aastast naist.

24. juunil tungisid kaks meest Narvas Kreenholmi tänaval kallale 28-aastasele mehele. Politseile on teo võimalikuid toimepanijad teada.

24. juunil löödi Kohtla-Järvel Altserva tänaval terariistaga 38-aastast meest. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

25. juunil tungiti Kohtla-Järvel Kalevi tänava korteris tekkinud peretüli käigus kallale 25-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 23-aastase mehe.

26. juunil löödi Kohtla-Järvel Maleva tänaval 25-aastast meest.

Vargused

22. juunil murti sisse Jõhvis Sompa tänaval asuvasse ilusalongi ja varastati televiisor. Kahju on 300 eurot.

22. juunil teatati politseile, et Narvas Tähe tänaval murti sisse garaaži ja varastati jalgratas ning autovõtmed. Kahju on 500 eurot.

24. juunil teatati, et Narvas Põhja tänaval murti sisse suvilasse ja varastati televiisor, mobiiltelefon ning alkohoolseid jooke. Kahju on 1250 eurot.

24. juunil teatati, et Narvas Juhkentali tänaval murti sisse elamusse ja varastati neli baaripukki, kohvimasin, mikrolaineahi ning muud vara. Kahju on 460 eurot.

25. juunil varastati Sillamäel Gagarini tänaval sõiduauto VAZ registreerimismärgiga 527 IAK. Kahju on 500 eurot.

26. juunil teatati, et Narvas V.Gerassimovi tänaval parkinud sõiduautosse murti sisse ja varastati isiklikku vara. Kahju on 477 eurot.

26. juunil varastati Jõhvis Narva maanteel asuvalt mänguplatsilt jalgratas. Kahju on 530 eurot.

26. juunil varastati Narvas Kangelaste prospektil jalgratas. Kahju on 250 eurot.

26. juunil teatati politseile, et Sillamäel Kesk tänaval varastati kortermaja trepikojast jalgratas. Kahju on 268 eurot.

26. juunil teatati politseile, et Jõhvis Puru teel murti sisse keldriboksi ja varastati kaks jalgratast ning kaks spinningut. Kahju on 700 eurot.

Juhtumid piiril

22. juunil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1982. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et tema viisa ei ole kehtima hakanud. Isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

22. juunil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1963. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et tema reisi eesmärk on ebaselge ning tal puuduvad piisavad vahendid riiki sisenemiseks. Isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

22. juunil saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1952. aastal sündinud ja 1953. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikud. Nende kontrollimisel selgus, et nende reisi eesmärk on ebaselge ning neil puuduvad piisavad vahendid riiki sisenemiseks. Isikud suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

23. juunil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1955. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et tema viisa on kehtetu. Isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

23. juunil avastasid Vasknarva kordoni piirivalvurid Peipsi järvel nõuetekohaselt tähistamata nakkevõrgu. Võrk toimetati Keskkonnainspektsioonile üleandmiseni Vasknarva kordonisse.

23. juunil avastasid Narva kordoni piirivalvurid Narva veehoidlasse suubuvast soojaveekanalist ebaseaduslikult püügile asetatud kaks mõrda ja nakkevõrgu. Püügivahendid toimetati Keskkonnainspektsioonile üleandmiseni Narva kordonisse.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehalised väärkohtlemised

20. juunil kella 3 paiku löödi Türi vallas majas omavahelise tüli käigus 22-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

21. juunil kell 20.45 löödi Koigi vallas Prandi külas majas omavahelise tüli käigus 64-aastast meest. Kahtlustatavana peeti kinni 27-aastane mees.

Läänemaa

Kehalised väärkohtlemised

23. juunil kell 20.30 löödi Haapsalus majas omavahelise tüli käigus 56-aastast naist. Kahtlustatavana peeti kinni 63-aastane naine.

24. juunil kella 18 paiku löödi Lääne-Nigula vallas Taebla alevikus korteris 25-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Avaliku korra raske rikkumine

25. juunil kella 18 paiku löödi Kullamaa vallas omavahelise tüli käigus 24-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Pärnumaa

Vargused

21. juunil kella 4 paiku avastati, et Vändra vallas Kaansoo külas on majast ja kõrvalhoonest varastatud konditsioneer ja teisi esemeid. Esialgne kahju on 1160 eurot.

22. juunil kella 16 paiku avastati, et Pärnus Jaani tänaval on majast varastatud televiisor, kodukino komplekt ja teisi esemeid. Esialgne kahju on 1400 eurot.

22. juunil kella 19 paiku avastati, et Tõstamaa vallas Tõhela külas on majast ja kõrvalhoonest varastatud televiisor, muusikakeskus ja teisi esemeid. Esialgne varaline kahju on 1000 eurot.

26. juunil kella 10 paiku avastati, et Sauga vallas Tammiste külas Uuemetsa teel on puhkealal varastatud mobiiltelefon ja sõiduki süütevõti. Esialgne varaline kahju on 210 eurot.

Raplamaa

Kehalised väärkohtlemised

23. juunil kell 22.30 löödi Kehtna vallas Keava alevikus majas 26-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

23. juunil kella 1 paiku löödi Märjamaa vallas Sipa külas tänaval 23-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

24. juunil kell 00.40 löödi Kehtna alevikus Kooli tänaval maja ees 30-aastast meest. Teo arvatavad toimepanijad on politseile teada.

24. juunil kell 1.20 löödi Rapla vallas Alu alevikus Mäe tänaval 29-aastast meest.

Avaliku korra rasked rikkumised

23. juunil kell 22.15 löödi Kohila alevis Kooli tänaval 21- ja 37-aastast meest. Kahtlustatavana peeti kinni 46-aastane mees.

24. juunil kella 1 paiku löödi Rapla vallas Hagudi alevikus Purila teel 21-aastast meest. Kahtlustatavana peeti kinni 19-aastane mees.

25. juunil kell 7.41 löödi Juuru vallas Järlepa külas Pärna tänaval 26-aastast meest.

Sõiduki omavoliline kasutamine

24. juunil kella 18 paiku avastati, et Kehtna vallas Keava alevikus on Kivitee tänavalt varastatud lukustamata sõiduauto Volvo. Sõiduk leiti kell 20.39 Kehtna alevikust.

Vargus

24. juunil kella 17 paiku avastati, et Märjamaa alevis Pärnu maanteel on korterist varastatud erinevaid esemeid. Esialgne kahju on 15 340 eurot.

Saaremaa

Vargus

18. juunil kella 16 paiku avastati, et Lääne-Saare vallas Tamsalu külas on töökoja tagant varastatud lõhutud küttepuid. Esialgne kahju on 320 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.