Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu linn kutsub lendama Tartu kaudu (2016-06-21 15:52:24)

Alates laupäevast püüavad Tartu linna bussipeatuste otsaseintel pilke sini-valged reklaamid, mis kutsuvad oma lendu alustama Tartust. Kohaliku lennuühenduse turundamise eesmärk on tõsta lennuliini täituvust ja saada juurde kauaoodatud hommikused Tartu-Helsingi väljumised.


Aprillikuisel kohtumisel Finnairis rääkis Tartu linnapea Urmas Klaas Finnairi Ida-Europa regiooni juhi Arunas Skuja ja lennuliikluse planeerimise asepresidendi Rikke Munk Cristenseniga võimalusest avada 2018. aastal täiendavad, hommikused väljumised Tartu-Helsingi suunal, millest tartlased ja Tartu külalised juba kaua puudust on tundnud. Hommikused lisalennud on võimalikud juhul, kui praeguste lendude täituvus stabiliseerub.

"Kuna hommikune ühendus on oluline just ülikoolidele ja Tartu ettevõtjatele, siis on linn otsustanud panustada täiendavatesse tegevustesse, et lendajate hulk sellel liinil kasvaks ja hommikused Tartu-Helsingi lennud ka tegelikult 2018. aastal teoks saaks. Lendan ise Tartu kaudu igal võimalusel. Ometi tuleb ka täna ette olukordi, kus inimesed isegi ei teadvusta võimalust lennata Tartust. Seetõttu on oluline aeg-ajalt Tartust lendamise võimalust linlastele meelde tuletada," sõnas Tartu linnapea Urmas Klaas.

Lendude täituvuse tõstmiseks ja lennuliini teadvustamiseks on linn planeerimas suvel ja sügisel mitmeid turundustegevusi. Selleks et meenutada tartlastele, et mugav on lennata just oma kodulinnast, on linn paigutanud plakatid 59 linna poolt hallatava bussiootepaviljoni otsaseintesse. Sügisel on koostöös Finnairi ja EASiga plaanis Helsingi-Tartu lennuühendust tutvustav turunduskampaania soomlastele.

Tartu-Helsingi lennuliiklust opereerib Finnair, lennud toimuvad mõlemal suunal üks kord päevas, kõikidel nädalapäevadel.



Allikas: Tartu Linnavalitsuse 21.06.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID