Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-06-16 14:06:17)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 59 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 29 varavastast kuritegu, sealhulgas 22 vargust (kaks eluruumidest ja üks sõidukist). Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada viis inimest. Tabati kuus alkoholijoobes juhti. Registreeriti 358 väärtegu. Möödunud nädalal registreeriti kaheksa euro võltsimisega seotud kuritegu.

Piiril avastati kaks salakaubavedamise juhtumit.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

14. juunil teatati, et Kesklinnas Suur-Ameerika tänaval asuvas korteris lõi 50-aastane mees 51-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

14. juunil teatati, et Mustamäel Leiva tänaval asuvas hoones lõi 29-aastane mees 24-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi. Kiirabi viis kannatanud haiglasse ning politsei pidas mehe kinni.

Röövimiskatse

15. juunil teatati, et Mustamäel Akadeemia teel ründas tundmatu mees terava esemega 32-aastast meest. Kannatanule põhjustati tervisekahjustusi ning kiirabis toimetas mehe haiglasse, kuid tema elu ohus ei ole. Röövel varalist kahju ei tekitanud.

Vargus

14. juunil teatati, et Nõmmel Pärnu maanteel seisnud sõiduautolt varastati veljed. Esialgne kahju on 1500 eurot.

Harjumaa

Vargus

14. juunil teatati, et Harku vallas Ilmandu külas varastati paadimootor. Esialgne kahju on 3700 eurot.

Juhtum piiril

15. juuni hilisõhtul kontrollisid Tallinna kordoni politseiametnikud Togo Vabariigi kodanikku, kes esitas kontrolliks võltsitud dokumendid. Mees toimetati jaoskonda.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

16. juunil teatati politseile, et Tartus Raatuse tänava meelelahutusasutuse juures löödi 24-aastast meest. Raatuse ja Jaama tänava ristmikul tundis kannatanu ära kolm meest, kes teda rünnanud olid ja politsei toimetas nad esialgu kainenema.

Valgamaa

Omavoliline sissetung

14. juunil sai politsei teate, et Valgas Võru tänaval sisenes võõras isik omavoliliselt korterisse ning esialgsetel andmetel varastas musta värvi jope, milles olid dokumendid ja sularaha umbes 35 eurot.

Vargus

15. juunil teatati politseile, et Valgas Soo tänaval varastati öö jooksul lukustatud trepikojast lukustamata maastikuratas Classic. Kahju on 500 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

15. juunil sai politsei teate, et Helme vallas Linna külas ründas 21-aastane mees oma 17-aastast elukaaslast põhjustades sellega füüsilist valu ja tervisekahjustusi.


Viljandimaa

Omavoliline sissetung

14. juunil teatati politseile, et Suure-Jaani vallas Mäeküla külas siseneti läbi akna ja sääsevõrgu eemaldamise teel talumajja ja varastati akulaadijad, seljakott, jope, kaks kõlarit ja muid esemeid. Kahju on täpsustamisel.

Juhtumid piiril

15. juunil saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Mercedes-Benz, mida juhtis 66-aastane mees. Sõiduki kontrollimisel avastasid piirivalvurid selle ukse küljetaskust tsiviilkäibes keelatud elektrišokirelva. Relv võeti mehelt ära ja ta suundus koos sõidukiga Venemaa Föderatsiooni.

15. juunil saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale veok Scania, mida juhtis 55-aastane mees. Kontrollimisel avastati, et veoki sõidumeeriku andur on nõuetekohaselt plommimata. Veok suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

15. juunil saabus Koidula piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto BMW, mida juhtis 30-aastane mees. Kontrollimisel selgus, et mehel ei ole juhtimisõigust. Piirivalvurid kõrvaldasid mehe juhtimiselt ja talle koostati väärteoprotokoll. Pärast menetlustoiminguid otsis mees oma sõidukile vastava kategooria juhtimisõigust omava autojuhi ja lahkus Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

15. juunil teatati politseile, et Sõmeru alevikus Puiestee tänaval murti sisse ehitussoojakusse ja varastati kaks segumikserit, kaks lööktrelli, kaks akutrelli ning akuraadio. Kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

15. juunil löödi Narva-Jõesuus Kalda tänaval 61-aastast naist.

15. juunil tungiti Narvas A. Puškini tänava korteris kallale 49-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 54-aastase mehe.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

15. juunil kella 2 paiku avastati, et Lihula vallas Kirikukülas on talust varastatud kaks jahirelva ja tööriistu. Esialgne varaline kahju on 1200 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 16.06.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.