Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-06-14 13:49:11)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 82 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kolm avaliku korra rasket rikkumist, 29 varavastast kuritegu, sealhulgas 25 vargust. Registreeriti 11 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 15 inimest. Tabati alkoholijoobes juhti. Registreeriti väärtegu.

Piiril väljastati neli sisenemiskeeldu ning avastati üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

13. juunil teatati, et Lasnamäel J. Smuuli teel lõi 26-aastane mees 27-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi.

Kehalised väärkohtlemised

13. juunil teatati, et Lasnamäel tänaval asuvas korteris lõi 58-aastane mees 45-aastast naist ning tekitas talle füüsilist valu.

13. juunil teatati, et Mustamäel E. Vilde teel asuvas korteris ründas 39-aastane mees 30-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Kiirabi viis kannatanu haiglasse ning politsei pidas mehe kinni.

Vargus

13. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuvalt ehitusobjektilt varastati lokaator. Esialgne kahju on väljaselgitamisel.

Harjumaa

Vargus

13. juunil teatati, et Jõelähtme vallas Ihasalu külas asuvast ruumist varastati elektrigeneraatorid, naelapüstol, ketassaag ja teisi elektritööriistu. Esialgne kahju on 3400 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Avaliku korra raske rikkumine
11. juunil sai politsei teate, et Jõgeva vallas Õuna külas ründas 44-aastane mees tuttavat 51-aastast naist. Kannatanu pöördus vigastuste fikseerimiseks traumapunkti.

Juhtumid piiril

13. juunil saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto BMW, mida juhtis 50-aastane mees. Kontrollimisel avastasid piirivalvurid selle esiklaasi alla kinnitatuna kiirusemõõteseadet avastava või selle tööd häirida võimaldava seadme. Seade võeti ära ja mees suundus koos sõidukiga Venemaa Föderatsiooni.

13. juunil saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale veok Iveco, mida juhtis 55-aastane mees. Kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et veoki sõidumeeriku andur on plommimata ja selle haagisel esineb mitu ohtlikku viga. Veok suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargused

13. juunil teatati, et Kohtla-Järvel Olevi tänaval varastati korterist väike elektripliit ja muud esemed. Kahju on 200 eurot.

13. juunil teatati, et Kohtla-Järvel Estonia pst kortermaja keldrist varastati kaks jalgratast. Kahju on 1800 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

13. juuni öösel kella 2 ajal tulid Narvas Kreenholmi tänaval mitu noormeest kallale 57-aastasele mehele, tekitades talle valu ja kehavigastusi.

Juhtumid piiril

13. juunil avastasid Narva kordoni piirivalvurid, et Narva veehoidlal viibib väikelaev, mille juht tegi piiriveekogule SMSi teel registreerimisel vea. Piirivalve aitas laevajuhil õigesti piiriveekogule registreeruda ja tegi laevajuhile suulise hoiatuse. Rohkem infot piiriveekogule registreerimisest SMSi teel leiate lehelt https://www.piiriveekogu.ee/sisse.

13. juunil kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1955. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikku. Kontrollimisel selgus, et naisel puudub kehtiv viisa ja ta saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

13. juunil avastasid Narva-1 piiripunkti piirivalvurid Eestisse sisenemisel, et kehtiv viisa puudus ka 1988. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikul. Naine saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

13. juunil avastasid Vasknarva kordoni piirivalvurid, et Narva jõel olnud väikelaeva juhil, 1952. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodanikul, puudus nõutav päästevarustus. Mehele määrati rahatrahv summas 16 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Avaliku korra raske rikkumine
11. juunil kella 10 paiku tekkis Türil Kaare tänaval isiklikel alustel omavaheline konflikt kolme mehe vahel. Selle käigus ähvardati terava esemega 48-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Läänemaa

Omavoliline sissetung
12. juunil kella 15 paiku avastati, et Hanila vallas Rame külas on tungitud suvilasse. Esialgsetel andmetel midagi varastatud ei ole. Lõhkumisega tekitatud kahju on täpsustamisel.

Raplamaa

Vargus
13. juunil kella 7.30 ja 17.10 vahel varastati Raplas Jaama tänaval rattahoidlast lukustatud jalgratas Panther. Kahju on selgitamisel.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 14.06.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.