Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu kaunimad kodud on selgunud (2016-06-09 04:18:46)

Tartu linnavalitsus kinnitas eilsel istungil tänavuse kaunimate kodude konkursi tulemused.


Tiitli "Eesti kaunis kodu 2016" said Teguri tn 10, Kesakanni tn 3 ja Lepiku tn 2 korterelamu. Tiitli "Tartu kaunis kodu 2016" pälvisid A. Vabbe tn 1, Nisu tn 12, Side tn 6, Tamme pst 77 ja Viljandi mnt 29.

Teguri 10

Kesakanni 3

"Komisjon leidis, et konkursil osalenud aiad olid kõik väga heal tasemel, sobitudes hästi nii hoone arhitektuuri kui ka linnaosa miljööga. Tore oli see, et võrreldes varasemate aastatega tuli rohkem teateid linnakodanikelt," ütles hindamiskomisjoni esimees abilinnapea Valvo Semilarski.

Hindamiskomisjonis osalesid veel Reti Randoja Muts (Räpina Aianduskooli õpetaja); Tiina Konsen (Tiigi Seltsimaja kultuurispetsialist), Marika Saks (Eesti Kodukaunistamise Ühenduse esindaja); Kaja Veddel (Eesti Maaülikooli maastikuarhitektuuri osakonna esindaja); Merlin Nerep (Eesti Maaülikooli maastikuarhitektuuri tudeng); Anna-Liisa Unt ( Tartu LV arhitektuuri- ja linnakujundusteenistuse arhitekt).

Auhinnatuid autasustab linn kinkekaartidega 100-200 euro väärtuses. "Eesti kauni kodu" tiitliga pärjatud kinnistute omanikud edastab Eesti Kodukaunistamise Ühendus autasustamiseks presidendi autasu ehk tunnusmärgiga ning majade fotod avaldatakse raamatus "Eesti kaunis kodu". Konkursil osalenuid tänatakse ja tunnustatakse linnapea pidulikul vastuvõtul, mis toimub traditsiooniliselt Tartu linna päeval, 29. juunil.

Kauni kodu konkurssi korraldatakse Tartus juba 19 korda ja selle raames on Tartu linnas kauni haljastuse eest tunnustatud rohkem kui 180 erinevat kinnistut.



Allikas: Tartu Linnavalitsuse pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.