Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-06-07 14:10:29)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 91 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks raske tervisekahjustuse tekitamine, neli avaliku korra rasket rikkumist, 49 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine, 36 vargust (seitse eluruumidest ja üks sõidukist). Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kuus inimest. Tabati 45 alkoholijoobes juhti. Registreeriti 454 väärtegu.

Piiril väljastati neli sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rasked rikkumised

6. juunil teatati, et Lasnamäel Vormsi tänaval asuvas poes viskas noormees mündiga ja lõi 20-aastast naist.

6. juunil teatati, et Lasnamäel Pae tänaval asuval turul põhjustas pargitud sõiduk konflikti kahe mehe vahel. Kakluse tagajärjel sai 52-aastane mees tervisekahjustusi.

Kehalised väärkohtlemised

6. juunil teatati, et Kesklinnas Narva maanteel asuva maja trepikojas tõmbas tuttav naine 28-aastast naist varrukat, lõhkudes tema pluusi ning põhjustades talle valu.

6. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Soo tänaval asuvas korteris toimus konflikt 39- ja 65-aastase naise vahel.

6. juunil teatati, et Nõmmel Männimetsa põigul asuvas korteris lõi 61-aastane naine terava esemega 63-aastast meest kätte. Politsei pidas naise kinni.

Harjumaa

Avaliku korra raske rikkumine

7. juunil teatati, et Maardus Keemikute tänaval kasvas tundmatu mehe ja 48-aastase mehe sõnavahetus kakluseks. Tundmatu mehega kaasas olnud naine lõi pudeliga 48-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse.

Vargused

6. juunil teatati, et Saue vallas Valingu külas asuvast kõrvalhoonest varastati kütust, õngeritv, ketaslõikur ja teisi esemeid. Esialgne kahju on 270 eurot.

6. juunil teatati, et Jõelähtme vallas Loo alevikus varastati nutitelefon. Esialgne kahju on 680 eurot.

Juhtum piiril

6. juuni pärastlõunal kontrollisid Tallinna kordoni piirivalvurid Helsingist Tallinnasse saabunud reisilaevalt väljunud sõiduautot. Sõiduki juhtinud Eesti kodanik esitas piirivalvuritele võltsitud Ukraina juhiloa.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

6. juunil teatati politseile, et Tähtvere vallas Rahinge küla korteris tekkis joobes 38-aastase mehe ja tema naabri, 81-aastase naise, vahel tüli, mille käigus lõi mees eakat naist. Meedikud kontrollisid naise tervisliku seisukorra üle ja tõsisemaid vigastusi ei tuvastatud. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

3. juunil teatati politseile, et Tartus Jaama tänava korteris ründas 42-aastane joobes mees tuttavat 31-aastast naist. Kannatanu toimetati traumapunkti . Mees on kahtlustatavana üle kuulatud ning kohtu loal vahistatud kriminaalasja eeluurimise ajaks.

Röövimine

Politsei sai teate, et ööl vastu 6. juuni ähvardasid võõrad mehed Tartus Pika tänava söögikohas 15-aastast poissi ja võtsid temalt ära mobiiltelefoni HTC. Kahju on 350 eurot. Kannatanu ei vajanud meedikute abi.

Vargus

6. juunil sai politsei teate, et Tartus Aardla tänava korterist varastati ripatsiga kuldkett ja võtmed. Kahju on täpsustamisel.

Viljandimaa

Vargused

6. juunil sai politsei teate, et Viljandi vallas Puiatu külas tungiti öö jooksul ehitusjärgus majja ja varastati tööriistu. Kahju on umbes 10 000 eurot.

6. juunil teatati politseile, et Abja-Paluojas Kangru tänaval murti sisse eramusse ja varastati ehitustööriistu. Kahju on täpsustamisel.

Juhtumid piiril

6. juunil saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduk Renault, mida juhtis 67-aastane mees. Kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et sõidukil on läbimata korraline ülevaatus. Sõiduk juhile määrati rahatrahv ja ta suunati lähimasse tehnoülevaatuspunkti.

7. juunil saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale 24-aastane mees, kelle esitatud isikut tõendav dokument oli ajaliselt kehtetu. Mehe pass võeti kontrollimiseks, talle väljastati sellekohane tõend ning lubati riiki siseneda.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

6. juunil teatati, et Sõmeru vallas Ubja külas Silmu teel murti sisse keldriboksi ja varastati kolm võsalõikurit ning kaks mootorsaagi. Kahju on 2000 eurot.

6. juunil teatati politseile, et Rakveres Mulla tänaval murti sisse ehitussoojakusse ja varastati kaks lööktrelli, kaks segumikserit ning muud vara. Kahju on 860 eurot.

6. juunil teatati, et Rakveres Vahtra puiesteel murti sisse eramu garaaži ja varastati jalgratas, naelapüstol, reisikohver koos isiklike asjadega ning muud vara. Kahju on 5750 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused

6. juunil varastati Narvas Vaivara tänaval parkinud sõiduautost tööriistu. Kahju on 450 eurot.

6. juunil teatati, et Narvas Rahu tänaval murti sisse garaažiboksi ja varastati tööriistu. Kahju on 805 eurot.

Juhtumid piiril

6. juunil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1958. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et tema viisa ei ole veel kehtima hakanud. Isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa


Vargus
4. juunil kella 10 paiku varastati parvlaeval dressipluusi taskust rahakott koos sularaha ja dokumentidega. Kahju on 700 eurot.


Järvamaa


Avaliku korra raske rikkumine
25. mail kella 14 paiku löödi Paides Ringtee tänava parklas 43-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.


Pärnumaa


Raske tervisekahjustuse tekitamine
5. juunil seni teadmata ajal löödi Tõstamaa vallas Kastna küla talus 26-aastast meest.


Vargused
Ööl vastu 6. juunit varastati Kilingi-Nõmmes ehitusobjektilt tööriistad. Kahju on kokku 445 eurot.


Ööl vastu 6. juunit varastati Pärnus Voorimehe tänaval garaažist kaks jalgratast Trek ja tööriistad. Kahju on 1168 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
7. juunil südaöö paiku löödi Märjamaa alevis Sihi tänaval majas 50-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Vargus
6. juunil kella 18 paiku avastati, et Kohila vallas Aespa alevikus on tungitud suvilasse, kust on varastatud kaks samovari. Kahju on 600 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 07.06.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.