Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 23. nädala eelinfo (2016-06-06 00:05:08)

Esmaspäev, 6. juuni

· Kell 11 osalevad toiduohutuse asekantsler Toomas Kevvai ja taimetervise osakonna nõunik Evelin Hillep Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus arutatakse Erakonna Eestimaa Rohelised, MTÜ Noored Rohelised ja Eesti Rohelise Liikumise algatatud kollektiivset pöördumist glüfosaadi kasutamise keelustamiseks Eestis.

· Kell 10 toimub Hiiumaal, Kärdla Kultuurikeskuses Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi 2014-2020 toetuste infopäev. Infopäeval tehakse ülevaade fondi toetusvõimalustest, lähiajal avatavatest meetmetest ja toetustingimustest ning Hiiumaa kalanduspiirkonna plaanidest toetuste kasutamisel. Päevakava ja registreerumine http://goo.gl/TozxPw.

Teisipäev, 7. juuni

· Minister Urmas Kruuse külastab Põllumajandusametit ja Põllumajandusuuringute Keskust.

· kell 14 osaleb Veterinaar- ja Toiduameti peadirektor Indrek Halliste Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus annab ülevaate Veterinaar- ja Toiduameti ennetustegevustest ning valmisolekust võimalikeks sigade Aafrika katku puhanguteks eeloleval suvel.

· Kell 10 toimub Nelijärve puhkekeskuses Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi 2014-2020 toetuste infopäev . Infopäeval tehakse ülevaade fondi toetusvõimalustest, lähiajal avatavatest meetmetest ja toetustingimustest ning Harjumaa kalanduspiirkonna plaanidest toetuste kasutamisel. Päevakava ja registreerumine http://goo.gl/TozxPw.

Kolmapäev, 8. juuni

· Kell 13 arutatakse Maaeluministeeriumi väikses saalis kohtumisel huvigruppidega võimalusi keemiliste, eelkõige glüfosaadipõhiste taimekaitsevahendite kasutamise piiramiseks või keelamiseks avalikes kohtades nagu maanteedel, raudteel, trammiteedel, gaasitrassidel, haljasaladel, spordiväljakutel ning tervishoiu- ja lasteasutuste ümbruses.

Neljapäev, 9. juuni

· minister Urmas Kruuse osaleb Vabariigi Valitsuse istungil.

· Veterinaar- ja Toiduametis toimub lauaõppus valmisoleku tõstmiseks võimalike sigade Aafrika katku puhangute likvideerimiseks.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.