Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Parimate metsamajandajate konkurss on avatud (2016-06-02 09:11:31)

Eesti Erametsaliit kuulutab välja konkursi parima metsamajandaja leidmiseks, keda autasustatakse augusti lõpus toimuvatel parimate metsamajandajate kokkutulekul Valgamaal.

Tänavu juba 23. korda toimuvale metsamajandajate konkursile on oodatud osalema kõik tublid metsaomanikud. Konkursi eesmärgiks on läbi erinevate metsamajandamise praktikate tutvustada metsaomanike vastutusrikast tööd kogu ühiskonnale ning jätkata metsamajandajate konkursi ja kokkutuleku traditsioone, mis aitavad kaasa nii metsaomanike kui ka metsaühistute ühistegevusele.

Konkursil hinnatakse erinevaid metsamajanduslikke töid ning muid metsaga seotud tegevusi eraldi kategooriatena. See aitab üldsusele paremini selgitada erinevate metsamajanduslike tööde, nagu uuendusraie, istutamine ja noorendike hooldus, olemust ja vajadust ning samas väärtustada metsahoiuga seotud tegevusi, nagu näiteks pärandkultuuri objektide hooldamine ja loodusväärtuste hoidmine.

Eesti Erametsaliidu juhatuse esimees Ants Erik selgitas, et läbi konkursi on võimalik tunnustada inimesi, kes oma metsast tõeliselt hoolivad ja seda majandavad. "Parimate metsamajandajate konkurss on mõeldud just selleks, et metsaomanikud saaksid oma oma metsa lugu teistega jagada ning edasi anda. Tunnustust väärivaid inimesi on Eestis palju ning selle konkursi raames kutsun kõiki üles märkama oma kodukandi tublisid metsaomanikke, et nende lood meieni jõuaks."

Konkursil osalemisel pole tähtis metsa majandamise juriidiline vorm, vaid see, et metsa majandatakse hästi. Konkursil osalenuid tunnustame 20. augustil parimate metsamajandajate kokkutulekul Valgamaal. Väärikad auhinnad paneb välja STIHL.

Konkursil osalemiseks tuleb täita ankeet oma metsa andmetega ning saata see 30. juuniks posti teel aadressile: MTÜ Eesti Erametsaliit, Mustamäe tee 50, 10621 Tallinn
või e-posti teel: kristel.arukask@erametsaliit.ee

Konkursi ankeedi leiate SIIT



Allikas: Eesti Erametsaliidu pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.