Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu avab reedel uue mänguväljaku (2016-06-02 09:09:03)


Reedel, 3. juunil kell 15 avatakse Jalaka 48a uus mänguväljak.


"Tartus on eesmärgiks iga aasta juuni algul avada uus mänguväljak. Tänavune väljak valmis heas koostöös kõrvalasuvat Sepa staadionit renoveeriva Tammeka jalgpallikooliga, kes paigaldas platsile spordivahendid. Väljaku kujundamisel lõid kaasa ka lapsed, kelle maalitud piirdeaed on kindlasti omaette vaatamisväärsus," ütles Tartu linnapea Urmas Klaas.

Ligi 2000-ruutmeetrisel mänguväljakul jagub tegevust igas vanuses tulijaile. Väiksematele ja suurematele lastele on olemas kiiged, karussellid, ronimislinnak ja teised eakohased mänguvahendid, spordihuvilistele on paigaldatud poomid, lõuatõmbekangid, astumispakud ja muud spordiinventari. Väljak sai uued valgustid, pingid, istumisreelingud ja rattahoidjad. Väikeste küngastega rajati pisut reljeefi ja olemasolevat haljastust täiendati puude ning põõsastega.

Mänguväljaku sissepääsu juures tervitab tulijaid lõbusate piltidega kujundatud piirdeaed. "Aialippide kujundamisel lõid kaasa Tartu lastekunstikooli ja Omanäolise EraHuvikooli lapsed. Tahtsime mänguväljaku muuta elavamaks ja erilisemaks. Kui lapsed ise oma mängumaad kujundavad, siis hoiavad ka rohkem, " rääkis mänguväljaku projekteerinud Rutt Piir OÜst Ökodisko.

Mänguväljaku ehitas OÜ TAVT. Uus mänguväljak läks linnale maksma 86 561 eurot.

Allikas: Tartu Linnavalitsuse pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.