Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 22. nädala eelinfo (2016-05-30 00:26:15)

Teisipäev, 31. mai

· kell 14 osaleb maaelu arengu osakonna juhataja Marko Gorban Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus annab ülevaate Eesti maaelu arengukava 2014-2020 rakendamise hetkeseisust.

· Pärnus toimub Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi 2014-2020 toetuste infopäev . Toetusperioodi jooksul investeeritakse Eesti rannapiirkondade ja kalandussektori konkurentsivõime tõstmiseks kokku 129 miljonit eurot. Infopäeval tehakse ülevaade fondi toetusvõimalustest, lähiajal avatavatest meetmetest ja toetustingimustest ning Pärnumaa kalanduspiirkonna plaanidest toetuste kasutamisel. Päevakava ja registreerumine http://goo.gl/TozxPw. Infopäev toimub kell 10-15 hotellis Strand (A.H. Tammsaare pst 35, Pärnu).

· kell 11 toimub Viljandis, Põllumajandusameti Viljandi keskuses ( Vabaduse plats 4, III korrus, Viljandi) seakatku infopäev seakasvatajatele, kus selgitatakse bioohutusnõudeid sigade Aafrika katku vältimiseks farmis. Infopäev toimub Maaeluministeeriumi ja Eesti Tõusigade Aretusühistu koostöös. Lisainfo ja registreerimine veebilehel www.seakatk.ee või aadressil: http://goo.gl/rdsw1S

Kolmapäev, 1. juuni

· kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron osaleb Oiu sadamas toimuval Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi 2014-2020 toetuste infopäev . Infopäeval tehakse ülevaade fondi toetusvõimalustest, lähiajal avatavatest meetmetest ja toetustingimustest ning Võrtsjärve kalanduspiirkonna plaanidest toetuste kasutamisel. Päevakava ja registreerumine http://goo.gl/TozxPw. Infopäev toimub kell 10-15 Oiu sadamas (Võrtsjärve piirkond, Oiu küla, Kolga-Jaani vald).

· kell 13 toimub Saaremaal, Suure Tõllu Puhkekülas ( Lilbi küla, Lääne-Saare vald) seakatku infopäev seakasvatajatele , kus selgitatakse bioohutusnõudeid sigade Aafrika katku vältimiseks farmis. Infopäev toimub Maaeluministeeriumi ja Eesti Tõusigade Aretusühistu koostöös. Lisainfo ja registreerimine veebilehel www.seakatk.ee või aadressil: http://goo.gl/rdsw1S.

· toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai osaleb Eesti Taimekasvatuse Instituudi teadusnõukogu istungil.

Neljapäev, 2. juuni

· minister Urmas Kruuse osaleb Vabariigi Valitsuse istungil.

· kell 10 toimub Saaremaal, Suure Tõllu Puhkekülas ( Lilbi küla, Lääne-Saare vald) seakatku infopäev jahimeestele , kus antakse juhiseid sigade Aafrika katku tõrjumiseks metsas. Infopäev toimub Maaeluministeeriumi, Veterinaar- ja Toiduameti, Veterinaar- ja Toidulaboratooriumi ja Eesti Jahimeeste Seltsi koostöös. Lisainfo ja registreerimine Eesti Jahimeeste Seltsi kodulehel: www.ejs.ee/sak.

· minister Urmas Kruuse osaleb Mustvee Kultuurikeskuses toimuval Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi 2014-2020 toetuste infopäeval . Infopäeval tehakse ülevaade fondi toetusvõimalustest, lähiajal avatavatest meetmetest ja toetustingimustest ning Peipsi järve kalanduspiirkonna plaanidest toetuste kasutamisel. Päevakava ja registreerumine http://goo.gl/TozxPw . Infopäev toimub kell 9-14 Mustvee Kultuurikeskuses (Tartu mnt 12, Mustvee).

· Maaeluministeeriumi suures saalis koguneb Eesti maaelu arengukava 2014-2020 seirekomisjon.

Reede, 3. juuni

· minister Urmas Kruuse juures on tutvumisvisiidil Jaapani suursaadik Yoko Yanagisawa.

· minister Urmas Kruuse kohtub Maaeluministeeriumis MTÜ Setomaa Valdade Liidu esindajatega.

· kantsler Illar Lemetti osaleb Väike-Maarjas ja Äntus toimuval Eesti Rukki Seltsi külaskäigul rukkikuningriiki, kus kuulutatakse välja üleriigiline aktsioon "100 rukkipõldu EV 100" juubelileivaks.

· kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron osaleb Rakveres toimuval Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi 2014-2020 toetuste infopäev . Infopäeval tehakse ülevaade fondi toetusvõimalustest, lähiajal avatavatest meetmetest ja toetustingimustest ning Soome lahe idapiirkonna plaanidest kalandustoetuste kasutamisel. Päevakava ja registreerumine http://goo.gl/TozxPw. Infopäev toimub kell 10-15 hotellis Wesenbergh (Tallinna 25, Rakvere, Virumaa).

· Maaeluministeeriumi suures saalis koguneb Maaelu arengukava 2007-2013 seirekomisjon.

· kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron osaleb Eesti Kalaliidu aastakoosolekul.

Laupäev, 4. juuni

· kell 10 toimub Eesti Piimandusmuuseumis, Imaveres 11. üleriigiline piimapäev ja konverents "Talumeiereid täna ja homme".

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo




Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.