Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kadriorus tähistatakse Lastekaitsepäeva kontserdiga (2016-05-27 17:20:38)


Kadrioru pargis toimub 1. juunil Lastekaitsepäeva tähistamine ilusa ja tasuta kontserdiga tervele perele.

Kell 17.00 esinevad Erko Niit ja Laura Junson, kes on juba aastaid koos musitseerinud. Artistid on TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia taustaga laulvad kitarristid, kes on nüüdseks koos mänginud juba umbes seitse aastat. Selle aja vältel on nad esinenud nii eraldi albumitel sooloartistidena kui andnud koos välja ka originaalloomingu albumi "Kodus".

Kell 18.30 tuleb lavale ansambel Jäääär, kes Eestimaal pikemat tutvustust ei vaja. Nad on lubanud anda kuulajatele rahuliku ja meeleoluka pargikontserdi.

Lastekaitsepäeva tähistamine sai alguse 1925. aastal Genfis toimunud ülemaailmsel konverentsil. Kuigi mitmed riigid tähistavad lastekaitsepäeva erinevatel päevadel, on Eestis kinni peetud 1. juuni tavast, mis on pärit Ameerikast. Nimelt kutsus Hiina konsul 1925. aastal San Franciscos traditsioonilise Hiina Draakonifestivali tähistamiseks kokku Hiina lapsed, kellel polnud vanemaid. Sealt saigi alguse traditsioon tähistada lastekaitsepäeva igal aastal juunikuu esimesel päeval. Eestis alustas Lastekaitse Liit lastekaitsepäeva tähistamist 23. aastat tagasi.

Kõigile külalistele soovitame ilusa ilma korral kaasa haarata piknikulina – juua ja süüa pakuvad meie suurepärased toitlustajad.

Kontsert on kõigile tasuta.

Allikas: Kadrioru Park 27.05.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.