Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-05-25 18:41:10)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 100 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks avaliku korra rasket rikkumist, 61 varavastast kuritegu, sealhulgas 40 vargust (kuus eluruumidest ja neli sõidukitest). Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada viis inimest. Tabati 14 alkoholi- ja üks narkojoobes juht. Registreeriti 324 väärtegu.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld ning Eestist saadeti välja kaks inimest. Avastati üks riigipiiri ebaseaduslik ületus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

24. mail teatati, et Lasnamäel Läänemere teel asuvas baaris ja selle ees toimus konflikt nelja alkoholi tarvitanud naise vahel. Politsei toimetas jaoskonda kaks 28-, 27- ja 34-aastase naise.

Kehalised väärkohtlemised

24. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Paldiski maanteel löödi 71-aastast meest.

24. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuvas korteris toimus 44-aastase naise ja 38-aastase mehe vahel konflikt. Kiirabi viis naise haiglasse kontrolli ning politsei toimetas mehe jaoskonda.

24. mail teatati, et Haaberstis Õismäe teel asuvas korteris ründas 31-aastane mees 29-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas korduvalt vägivallatsenud mehe kinni.

24. mail teatati, et Nõmmel Risti tänaval asuvas korteris lõi 55-aastane mees 50-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas lööja kinni.

24. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Paljassaare teel asuvast korteris lõi 42-aastane mees 76-aastast naist ning põhjustas talle füüsilist valu.

Vargused

24. mail teatati, et Kristiines Välja tänaval seisnud sõiduautolt Volkswagen varastati neli velge. Esialgne kahju on 1200 eurot.

24. mail teatati, et Kesklinnas Raua tänaval seisnud Land Roverisse murti sisse ning varastati erinevaid esemeid, sealhulgas tahvelarvuti. Esialgne kahju on 2950 eurot.

24. mail teatati, et Kesklinnas Narva maanteel asuva ehitusjärgus oleva hoone ruumist varastati erinevaid tööriistu. Esialgne kahju on 1500 eurot.

Harjumaa

Avaliku korra raske rikkumine

24. mail teatati, et Nissi vallas oli tee ääres pikali 20-aastane mees, keda esialgse info järgi lõi metallist esemega pea piirkonda tuttav mees. Kiirabi viis mehe haiglasse.

Juhtum piiril

24. mai õhtul saabus Moskvast Tallinna lennujaama Venemaa kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et tema viisa ei olnud veel kehtima hakanud. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta jäi tagasilendu ootama.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

24. mail sai politsei teate, et Jõgeva vallas Kassinurme külas tungiti sisse maamajja ja varastati mootorsaag Husqvarna. Kahju on 300 eurot.

Võrumaa

Vargus

24. mail sai politsei teate, et Võru vallas Võrumõisa külas varastati kõrvalhoonest murutraktor Craftsman. Kahju on 1500 eurot.

Juhtumid piiril

24. mail saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale veok Mercedes-Benz, mida juhtis 39-aastane mees. Kontrollimisel selgus, et veokil esineb mitmeid puudusi ja juht koos masinaga suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

25. mail saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale veok Renault, mida juhtis 46-aastane mees. Kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et veoki sõidumeerik on nõuetekohaselt plommimata. Veoki juhile määrati rahatrahv.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

24. mail teatati politseile, et Haljala vallas Aaspere külas murti sisse Trahteri teel asuva kortermaja keldrisse ja varastati muruniiduk, trimmer ning mootorsaag. Kahju on 600 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused

24. mail teatati, et Narvas Kevade tänaval lõhuti sõiduauto aken ja varastati kott koos dokumentide, pangakaardi ning sularahaga. Kahju on 885 eurot.

24. mail teatati, et Narvas Oru tänaval murti sisse kuuri ja varastati survepesur. Kahju on 259 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Omastamine

24 mail kella 12 paiku võeti Raplas Mahlamäe tänava parklast ära sinna unustatud arvutikott. Esialgne kahju on 1036 eurot.

Otsingu- ja päästesündmus

25. mail kell 00.09 leidsid merepäästjad Haapsalu Eeslahel merehädas kaatri. Esialgsetel andmetel oli aluse sõukruvi viga saanud ning vajati abi sadamasse jõudmisel. Pardal olnud inimesed meditsiinilist abi ei vajanud. Merepäästjad aitasid kaatri sadamasse.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 25.05.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.