Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 21. nädala eelinfo (2016-05-23 06:42:07)

Esmaspäev, 23. mai

· minister Urmas Kruuse kohtub Eesti Seakasvatajate Liidu esindajatega.

· minister Urmas Kruuse osaleb Riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjoni istungil.

· 23.-27. maini osalevad Veterinaar- ja Toiduameti peadirektori asetäitja Olev Kalda, VTA loomatervishoiu, loomakaitse ja söötade osakonna juhataja Maarja Kristian ja Maaeluministeeriumi toiduohutuse osakonna juhataja Pille Tammemägi Pariisis Maailma Loomatervishoiu Organisatsiooni (OIE ) 48. peaassambleel.

-taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu ja peaspetsialist Julia Viguro osalevad Riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjoni istungil, kus arutatakse Eesti seisukohti EL väetise määruse eelnõu osas.

Teisipäev, 24. mai

· kell 15 on minister Urmas Kruuse juures tutvumisvisiidil Moldova suursaadik Inga Ionesii.

Kolmapäev, 25. mai

· maaeluminister Urmas Kruuse on visiidil Läänemaal, kus avab Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi 2014-2020 infopäevade sarja ning külastab kohalikke kala- ja toidusektori ettevõtteid.

· Haapsalus antakse avalöök üle-eestilistele Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi 2014-2020 toetuste infopäevadele . Toetusperioodi jooksul investeeritakse Eesti rannapiirkondade ja kalandussektori konkurentsivõime tõstmiseks kokku 129 miljonit eurot. Infopäeval tehakse ülevaade fondi toetusvõimalustest, lähiajal avatavatest meetmetest ja toetustingimustest ning Läänemaa kalanduspiirkonna plaanidest toetuste kasutamisel. Päevakava ja registreerumine http://goo.gl/TozxPw . Infopäev toimub kell 10-15 Haapsalu Kultuurikeskuses (Posti 3, Haapsalu). Maaeluministeerium korraldab 25. maist 7. juunini Eesti kaheksas kalanduspiirkonnas infopäevad, kus tutvustatakse Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi (EMKF) Eesti rakenduskava rannapiirkondadesse ning kalandussektorisse suunatavaid toetusi.

· kell 12 toimub Maaeluministeeriumi väikses saalis metsa- ja puidusektori, põllumajandussektori ja kaitsejõudude esindajate kohtumine, kus arutatakse võimalusi Eesti eri paigus asuvate metsade vahel liikuva tehnikaga seotud seakatku leviku riskide vähendamiseks.

Neljapäev, 26. mai

-Kuressaares toimub Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi 2014-2020 toetuste infopäev. Infopäeval tehakse ülevaade fondi toetusvõimalustest, lähiajal avatavatest meetmetest ja toetustingimustest ning Saaremaa kalanduspiirkonna plaanidest toetuste kasutamisel. Päevakava ja registreerumine http://goo.gl/TozxPw. Infopäev toimub kell 10-15 Kuressaare Kultuurikeskuses (Tallinna tn 6, Kuressaare).

Neljapäev, 26. mai

· minister Urmas Kruuse osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

· 26.-27. maini osalevad kantsler Illar Lemetti ja välissuhete osakonna nõunik Janika Salev Läti põllumajandusministri kutsel Lätis, Tērvetes toimuval põllumajandusmasinate võistlusel "Traktordiena 2016" ning selle raames toimuval seminaril "Smart Agriculture in Practice".

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.