Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-05-20 23:26:15)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 67 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kolm avaliku korra rikkumist, 34 varavastast kuritegu, sealhulgas 24 vargust (kaks eluruumidest). Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaheksa inimest. Tabati 14 alkoholi- ja kolm narkojoobes juhti. Registreeriti 323 väärtegu.

Piiril avastati kolm piirirežiimi ja dokumendikohustuse ning üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rikkumised

19. mail teatati, et Kesklinnas Tuukri tänaval löödi 28-aastast meest ning talle tekitati tervisekahjustusi.

19. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Helme tänaval löödi 38-aastast meest. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Kehaline väärkohtlemine

19. mail teatati, et Kesklinnas Tondi tänaval asuvas korteris lõi alkoholi tarvitanud 37-aastane mees tuttavat 32-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

Vargused

19. mail teatati, et Nõmmel Pärnu maanteel asuva ettevõtte parklast varastati sõiduautode valuvelgi. Esialgne kahju on 10 000 eurot.

19. mail teatati, et Nõmmel Vesioina tänaval asuvast ehitussoojakust varastati aku- ja lööktrelle ning tiiger- ja ketassaag. Esialgne kahju on 3050 eurot.

19. mail teatati, et Kristiines Spordi tänaval asuvast korterist varastati sülearvuti ja peegelkaamera. Vargusega tekitatud täpne kahju on väljaselgitamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

19. mail teatati politseile, et Tartus Kopli tänava õppeasutuses läksid omavahel kaklema kaks klassiõde, mille käigus lõi üks korduvalt teist ja põhjustas sellega füüsilist valu. Väidetavalt tekkis tüli istekoha pärast klassiruumis. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Juhtumid piiril

19. mail avastasid Varnja piirivalvurid Peipsi järves kolmel korral nõuetekohaselt tähistamata nakkevõrgud. Võrkudes kala ei olnud ja need toimetati kuni Keskkonnainspektsioonile üleandmiseni Varnja teenistusse hoiule.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

19. mail löödi Narvas Kreenholmi tänava korteris 24-aastast naist. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Vargus

19. mail tungiti Jõhvis A.H.Tammsaare tänaval sisse majja ja varastati sõiduauto dokumendid, mobiiltelefon, kaks rahakotti ning muud vara. Kahju on 153 eurot.

Juhtumid piiril

19. mail saabus Narva-1 piiripunkti 19-aastane Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et ta on Schengeni territooriumil viibinud seadusliku aluseta kaheksa kalendripäeva ja kõik päevad Eesti Vabariigis. Mehele määrati rahatrahv ja koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 20.05.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.