Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 20. nädala eelinfo (2016-05-16 07:34:20)

Esmaspäev, 16. mai

· minister Urmas Kruuse kohtub Maaeluministeeriumis Hiina järelevalveasutuse asejuhi Mei Kebaoga, kellega on kavas allkirjastada toiduohutuse protokoll ekspordivõimaluse avamiseks Eesti piimatoodetele Hiina turul.

· kell 11 osalevad taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu ja taimetervise osakonna nõunik Evelin Hillep ja toiduohutuse osakonna juhataja asetäitja Pille Tammemägi Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus on arutuse all Eesti seisukohad Euroopa Parlamendi ja nõukogu väetise määruse eelnõu osas. Samuti arutatakse istungil loomakaitseseaduse, loomatauditõrje seaduse ning loomade ja loomsete saadustega kauplemise ning nende impordi ja ekspordi seaduse muutmise seaduse eelnõu kohta tehtud ettepanekuid.

· kell 11.30 osalevad taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu ja taimetervise osakonna nõunik Evelin Hillep Riigikogu keskkonnakomisjoni istungil, kus on arutuse all Eesti seisukohad Euroopa Parlamendi ja nõukogu väetise määruse eelnõu osas.

Teisipäev, 17. mai

· minister Urmas Kruuse osaleb EL põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogul. Arutuse all on põllumajandusega seotud EL kliimakohustused, ühise põllumajanduspoliitika lihtsustamine, turuolukord ning loomade heaoluga seotud küsimused.

· kell 14 osalevad taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu ja taimetervise osakonna nõunik Evelin Hillep Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus on arutuse all Kunda Nordic Tsemendi klinkritolmu väetisena kasutamise küsimus.

· kell 10 koguneb Maaeluministeeriumi suures saalis Eesti merendus- ja kalandusfondi 2014-2020 seirekomisjon.

Kolmapäev, 18. mai

· 18.-19. maini toimub Brüsselis Euroopa Komisjoni taimede, loomade, toidu ning sööda alalise komitee (SCPAFF) istung, kus tuleb hääletamisele taimekaitsevahendites kasutatava toimeaine glüfosaadi heakskiitmise küsimus.

· minister Urmas Kruuse osaleb Särevere mõisas Järvamaal toimuval Eesti Põllumeeste Keskliidu suurkogul.

· kell 10 toimub Maaeluministeeriumi väikses saalis lambakasvatuse ümarlaud.

· kell 14 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis kalandusnõukogu istung.

Neljapäev, 19. mai

§ kell 11 toimub Rakveres, Lääne-Viru maavalitsuse saalis (F. R. Kreutzwaldi tn 5, Rakvere ) seakatku infopäev seakasvatajatele, kus selgitatakse bioohutusnõudeid sigade Aafrika katku vältimiseks farmis. Infopäev toimub Maaeluministeeriumi ja Eesti Tõusigade Aretusühistu koostöös. Lisainfo ja registreerimine veebilehel www.seakatk.ee või aadressil: http://goo.gl/rdsw1S

· minister Urmas Kruuse osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Reede, 20. mai

· Kell 10 toimub Türil, Türi Lillelaada pealaval kümnest alast koosnev noortalunike kompleksvõistlus "Noortalunik 2016" , kus võtavad mõõtu maamajanduslike kutseõppeasutuste õpilased, Eesti Maaülikooli üliõpilased ning noortalunikud. Võistlust korraldab Järvamaa Kutsehariduskeskus koostöös Maaeluministeeriumi ja Sihtasutusega Innove.

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.