Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-05-13 20:53:14)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 93 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 3 avaliku korra rasket rikkumist ning 35 varavastast kuritegu, sealhulgas 28 vargust (3 eluruumidest ja 2 sõidukitest) ning 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 7 inimest. Tabati 8 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht. Väärtegusid registreeriti 244. Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld, Eestist saadeti välja 1 isik ning registreeriti 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rikkumine

12. mail teatati, et Läänemere tee kortermaja trepikojas lõi 19-aastane meestuttav 20-aastast meest.

Kehalised väärkohtlemised

12. mail teatati, et reisilaeval tekkinud konflikti tagajärjel löödi 46-aastast meest.

12. mail teatati, et Puhangu tänava korteris löödi peretüli käigus 61-aastast meest.

12. mail teatati, et Madara tänaval lõi tuttav 22-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 22-aastase mehe.

Vargused

12. mail teatati, et Pikaliiva tänava korterisse murti sisse ja varastati sülearvuti. Kahju on 1380 eurot.

12. mail teatati, et Pärnaõie tee eramu aiast varastati aiamööblit. Kahju on 1000 eurot.

12. mail teatati, et Saani tänava ehitusobjektil olevasse soojakusse murti sisse ja varastati tööriistu. Kahju on 5000 eurot.

12. mail teatati, et A. H. Tammsaare tee garaaži murti sisse ja varastati erinevaid elektrilisi seadmeid. Kahju on 16780 eurot.

12. mail teatati, et Ümera tänava korterist on kadunud või varastatud sularaha summas 13500 eurot.

Harjumaa

Vargused

12. mail teatati, et Saue vallas Tagametsa külas pargitud veoautost varastati tööriistu. Kahju on 1000 eurot.

12. mail teatati, et Harku vallas Tiskre külas Välja tee kortermaja trepikojast varastati jalgratas. Kahju on 500 eurot.

12. mail teatati, et Harku vallas Tiskre külas Välja tee kortermaja trepikojast varastati jalgratas. Kahju on 450 eurot.

Juhtum piiril

12. mail pöördus Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talitusse 1995. aastal sündinud Ukraina kodanik. Naise viisaga lubatud viibimisaeg oli lõppenud ja seetõttu viibis ta 45 päeva Eestis ebaseaduslikult. Talle määrati rahatrahv summas 180 eurot ja koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks. Sissesõidukeeldu ei kohaldatud.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. mail sai politsei teate, et Tartus Ropka tänava korteris ründas 67-aastane mees tuttavat 24-aastast meest ja viimase 27-aastast sõpra põhjustades neile füüsilist valu ja tervisekahjustuse. Kannatanute vigastused fikseeriti traumapunktis.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

11. mail teatati politseile, et Viljandis Riia maantee korteris tekkis elukaaslaste vahel tüli, mis kasvas üle rüseluseks ja mille käigus sai naine viga. Meedikud andsid naisele kohapeal esmaabi.

Juhtumid piiril

12. mail saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Kia, mida juhtis 41-aastane mees. Sõiduki kontrollimisel avastasid piirivalvurid sellest kiirusemõõteseadet avastava või selle tööd häirida võimaldava seadme. Seade koos toitejuhtmega võeti ära ja juht koos sõidukiga lahkus Venemaa Föderatsiooni suunas.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

12. mail rünnati Rakveres Pikk tänava korteris 38-aastast naist. Politseile teo võimalik toimepanija teada.

Vargus

12. mail teatati, et Rakveres Pikk tänaval murti sisse puidutöökotta ja varastati puurpink, elektritrell, ketaslõikur ning muud vara. Kahju kokku on 1695 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

12. mail tungiti Narvas Rakvere tänaval asuvas ühiselamus kallale 45-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 54-aastase mehe.

Vargus

12. mail varastati Kohtla-Järvel Pisuhänna tänaval majahoovist sõiduauto Nissan Sunny registreerimismärgiga 786AOY. Kahju on 500 eurot.

Juhtumid piiril

12. mail saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 29-aastane mees. Kontrollimisel selgus tema viisa oli kehtetu ja mees saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargused
Ööl vastu 11. maid varastati Türi vallas Oisu alevikus Kuuse tänaval kõrvalhoonest murutrimmer ja tööriistad. Kahju on 405 eurot.

Ööl vastu 11. maid varastati Türi vallas Oisu alevikus Põllu tänaval kõrvalhoonest mootorsaag ja murutrimmer. Kahju on 700 eurot.
Läänemaa

Vargus
12. mail kella 1 paiku tungiti Nõva vallas Nõva külas kauplusesse, kust varastati alkoholi. Kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Vargus
Ööl vastu 12. maid varastati Raplas Metsapargi tänaval lukustamata trepikojast jalgratas Primadonna. Kahju on 240 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 13.05.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.