Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinna lillefestivali avamisel esineb Curly Strings (2016-05-18 06:13:58)

20. mail
kell 17.00 avatakse rahvusvaheline Tallinna lillefestival Curly Stringsi kontserdiga. 2009. aastal alguse saanud suursündmus, toimub juba kaheksandat aastat Tornide väljaku pargis ning toob taas linna töisesse argipäeva kauni ja areneva pargiruumi, mis on täidetud lillede, kunsti ja muusikaga.
 
Festivali avakontserdil astub üles üks kodumaa armastatuimaid ansambleid Curly Strings. Ansambli liikmed on lubanud anda mõnusa ning meeleoluka kontserdi kõigile festivali külalistele. Enne kontserdi algust tutvustatakse 2016 aasta festivali ning festivalil osalejaid.

17. mail hakatakse rajama lillefestivali teemaaedu ning valmistatakse ette festivali ala avatseremooniaks. Aedade teemadeks on sellel aastal “Kired aias” ja “Terrassiaed”. Võistkondi on kokku 31 ja nendest väliskülalisi neli, kes tulevad Ungarist, Lätist, Soomest ja Saksamaalt.
 
Kultuuriprogramm festivalil jätkub läbi suve ning juba juunis on võimalik kuulata Maarjat, juulis Kõrsikuid ning festivali lõpetamisel 26. augustil annab kontserdi Jaan Sööt.
Õhtune programm on kõigile tasuta.
 
Allikas: Asutus Kadrioru Park 13.05.2016 pressiteade
 
 

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.