Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaülikoolis toimuval konverentsil keskendutakse biomajandustehnoloogiatele (2016-05-12 10:32:50)


12.-13. mail toimub Eesti Maaülikooli tehnikainstituudi korraldatav seitsmes rahvusvaheline konverents „Biosystems Engineering 2016“, kus käsitletakse teemasid taastuv- ja bioenergeetika, ergonoomika, toiduteaduse ja tehnoloogia, põllumajandus- ja tootmistehnika valdkondadest. Põhirõhk on sellel aastal biomajandustehnoloogiate temaatikal.

Eesti Maaülikooli tehnikainstituudi põllundus- ja tootmistehnika osakonna juhataja professor Jüri Olt ütles, et konverentsi olulisemateks teemadeks on sel aastal biokütuste tootmis- ja kasutamistehnoloogiad, uuteks teemavaldkondadeks on täppisviljelus, ergodisain ja agraarökonoomika.

Konverentsi põhiesinejad on Prof. Michel Eppink Hollandist, kes teeb ettekande mikrovetikate kasutamisest, Prof. Alexander Jäger Austriast, kes räägib biokütustega seotud poliitilistest piirangutest ja teaduse võimalustest antud valdkonnas, ning Prof. Linda Rose Rootsist, kes annab ülevaate ergonoomikast ja süsteemsest riskijuhtimisest, et vältida vigastusi töökohal.

Konverentsi eesmärgiks on kokku viia erinevatest riikidest pärit teadlasi ning esitleda biosüsteemide tehnoloogia arengut, samuti pakkuda võimalust ideede ja informatsiooni vahetamiseks. Üritus võimaldab kohtuda valdkonna ekspertidega ning soodustab seeläbi erinevate koostöövõimaluste teket.

Korraldajate sõnul on osalejate arv aasta-aastalt kasvanud ning sel aastal oodatakse konverentsile ligi 300 osavõtjat 32 riigist.

Konverentsi kava on leitav: http://bse.emu.ee/9.html

Allikas: Eesti Maaülikooli 12.05.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.