Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Merepääste simulatsiooniõppusel harjutatakse inimeste päästmist põlevast laevast (2016-05-11 07:10:57)

Täna harjutab PPA koos partneritega TTÜ Eesti Mereakadeemia simulatsioonikeskkonnas inimeste päästmist ja evakueerimist põlevast laevast.

Legendi kohaselt puhkeb tulekahju Stockholmi suunduvas reisilaevas, mille pardal on 2650 inimest. Ohtu sattunud inimeste päästmiseks käivitatakse ulatuslik merepäästeoperatsioon, millest võtavad osa erinevad ametkonnad.

PPA juhtivpiiriametniku Kristo Kotkase sõnul toimub harjutamine simulatsioonikeskkonnas, kuhu reaalseid üksusi ei kaasata. "Harjutame inimeste päästmist veest ja kaldategevusi. Mängime läbi päästetegevuse kõik etapid keskendudes sündmuse juhtimisele, info liikumisele ja ametkondade vahelisele koostööle."

"Simulatsioonikeskkond võimaldab meil ühiseid koolitusi teha sagedamini ja väiksemate kuludega, kus saame läbi mängida erinevaid stsenaariume. Tegu on Eesti esimese merepäästeõppusega, kus massievakuatsiooni harjutatakse simulatsioonikeskkonnas ja kuhu on korraga kaasatud nii suurel hulgal ametkondi," lisas Kotkas.

Päästetegevusi TTÜ Eesti Mereakadeemia simulatsioonikeskkonnas harjutavad PPA merevalvekeskus, laevastik ja Põhja prefektuur, TTÜ Eesti Mereakadeemia, Tallinna Kiirabi, Põhja Päästekeskus, Siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskus, Häirekeskus ja Põhja-Eesti Regionaalhaigla.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 11.05.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.