Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-05-10 17:56:54)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 101 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 2 avaliku korra rasket rikkumist ning 50 varavastast kuritegu, sealhulgas 30 vargust (2 eluruumidest ja 1 sõidukist). Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 27 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 305 väärtegu. Piirilt väljastati 8 sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja 1 isik.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

9. mail teatati, et paar päeva varem said kesklinnas Hobujaama tänaval kokku 34-aastane naine ja 40-aastane mees, kelle vahel tekkis aga konflikt, mille tulemusel sai naine viga. Politsei pidas vägivallatsemises kahtlustatava mehe kinni.

9. mai varahommikul teatas 25-aastane naine, et talle tungis Mustamäel Keskuse tänaval asuvas korteris kallale mees, kes lõi teda mitmel korral. Politseile on võimalik lööja teada.

9. mail teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval on tekkinud konflikt kahe mehe vahel, mis päädis kaklusega. Mõlemalt on võetud selgitus, juhtunu asjaolud on täpsustamisel.

9. mai varahommikul anti teada, et Lasnamäel Linnamäe teel on tekkinud konflikt kahe naise ja ühe mehe vahel, mis lõppes vägivallaga. Politsei pidas kahe inimese ründamises ja löömises kahtlustatavana kinni 24-aastase naise.

9. mai õhtult teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval asuvas korteris on löödud ning tekitatud kehavigastusi 69-aastasele naisele. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 68-aastase mehe.

9. mail teatati, et Nõmmel Jaama tänaval asuvas kaupluses on löödud turvameest. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 27-aastase mehe.

9. mai lõunal anti teada, et Lasnamäel Läänemere teel asuvas kortermajas on trepikojas tekkinud konflikt kahe maja elaniku vahel, mis lõppes vägivallaga. Politseile on võimalik vägivallatseja teada.

Vargused

9. mail anti teada, et paari päeva eest varastati kesklinnas Lootsi tänaval asuvalt ehitusobjektilt õhkkompressor, mille väärtus on ca 13 000 eurot.

9. mail teatati, et paar päeva varem varastati Lasnamäel asuvast kaubanduskeskusest järelevalveta jäetud mobiiltelefonid. Vargusega tekitati umbes 1100 euro suurune kahju.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
9. mail teatati, et päev varem löödi Saku alevikus Teaduse tänaval 28-aastast meest. Politseile on võimalik lööja teada.

9. mail anti teada, et päev varem löödi Maardus Ringi tänaval 15-aastas noorukit. Politseile on võimalik lööja teada.

9. mail teatati, et varahommikul tungiti Viimsis asuvas majas kalale 26-aastasele naisele. Võimlik kallaletungija on politseile teada.

LÕUNA PREFEKTUUR

Lõuna prefektuuri ööpäevainfo

Jõgevamaa

Vargus

9. mail sai politsei teate, et Jõgeval Suure tänava maja trepikojast varastati jalgratas Author. Kahju on 250 eurot.

Võrumaa

Vargus

7. mail sai politsei teate, et Antslas Kalda tänava garaažist varastati keevitusaparaat koos vooliku ja reduktoriga. Kahju on 1550 eurot.

Juhtumid piiril

9. mail helistati Mustvee kordonisse ja teatati, et skuutriga Peipsi järvele läinud mees on sellelt kukkunud ja teda pole enam näha. Piirivalvurid liikusid järvele ning jõudsid peagi abivajava meheni, kes võeti oma mootorpaadile ning tehnilise rikke tõttu seiskunud skuuter võeti sleppi. Mees meedikute abi ei vajanud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

9. mail teatati politseile, et Rakvere vallas Arkna külas varastati ligikaudu 115 tihumeetrit segaküttepuid. Kahju on 3450 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

9. mail tungiti Narvas Puškini tänava trepikojas kallale 54-aastasele ja 28-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 66-aastase mehe.

9. mail tungiti Narvas Joala tänaval kallale 42-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana 55-aastase mehe.

9. mail löödi Narvas Puškini tänava korteris 35-aastast meest. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Juhtumid piiril

9. mail saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 36-aastane mees, kelle reisi eesmärgid olid ebaselged. Mehe riiki sisenemine tõkestati ja ta saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

8. mail kella 16 paiku löödi Türil, Tallinna tänaval korteris 29-aastast meest.

Vargused

8. mail kella 8 paiku avastati, et Türi vallas Taikse külas on eramu kõrvalhoonest varastatud paadimootor ja teisi esemeid. Esialgne kahju on 1276 eurot.

8 mail kella 11 paiku avastati, et Türi vallas Särevere alevikus on eramu kõrvalhoonest varastatud lauasaag ja teisi esemeid. Esialgne kahju on 1300 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. mail kella 20 paiku tungiti Paikuse alevis majas kallale 52-aastasele naisele. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 10.05.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.