Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-05-06 21:26:29)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 61 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 3 avaliku korra rasket rikkumist ning 33 varavastast kuritegu, sealhulgas 22 vargust (4 eluruumidest ja 2 sõidukitest). Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 8 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 268. Piirilt väljastati 3 sisenemiskeeldu ning registreeriti 1 salakaubavedamise juhtum ja 1 piirirežiimi ning dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

5. mail teatati, et Pärnu maanteel löödi 18-aastast noormeest.

Kehalised väärkohtlemised

5. mail teatati, et haiglasse pöördus peretüli käigus tekitatud kehavigastustega 38-aastane naine.

5. mail teatati, et Kanepi tänava korteris haaras 32-aastane tütar oma 62-aastast ema ja kägistas teda.

5. mail teatati, et Aia tänava restoranis löödi 38-aastast meest.

Vargused

5. mail teatati, et Mahtra tänava korterist varastati sularaha summas 1600 eurot. Avaldaja kahtlustab varguses oma eksabikaasat.

5. mail teatati, et Sinilille tänava territooriumilt varastati välikäimla. Kahju on 1000 eurot.

5. mail teatati, et Asunduse tänava korterist varastati ehteid ja käekellad. Kahju on 1000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. mail teatati, et Keila linnas Pargi tänava korteris löödi peretüli käigus 44-aastast naist.

Vargus

5. mail teatati, et Maardu linnas Vana-Narva maantee laoruumist varastati metalltööriistu. Kahju on 5000 eurot.

Juhtumid piiril

5. mail teavitati Tallinna piiripunkti, et lennujaama G4S turvateenistus avastas lennureisija pagasist relvataolise eseme. Piiripunkti operatiivteenistus tuvastas 1976. aastal sündinud Armeenia Vabariigi kodanikust reisija juuresolekul, et tegemist on pneumorelvaga. Pneumorelv võeti hoiule Tallinna piiripunkti ja mehel lubati teekonda jätkata.

4. mail kontrollisid Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnikud Peterburi teel asuva ettevõtte töötajat, 1988. aastal sündinud määratlemata kodakondsusega Läti Vabariigi elamisloaga meest, kellele määrati tööloata töötamise eest rahatrahv.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

5. mail sai politsei teate, et Laheda vallas Joosu küla eramus tõukas 42-aastane mees oma 34-aastast elukaaslast nii, et viimane kukkus ja sai viga. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

6. mail teatati politseile, et Tartus Rüütli tänaval ründas võõras mees 21-aastast meest. Kannatanu pöördus esmaabiks ja vigastuste fikseerimiseks traumapunkti. Politsei toimetas lööja esialgu kainenema.

Valgamaa

Vargus

5. mail sai politsei teate, et Tõlliste vallas Tsirguliina alevikus murti sisse kõrvalhoonesse ja varastati survepesur, oksalõikur, trimmer ja tööriistade komplekt. Kahju on umbes 800 eurot.

Juhtumid piiril

5. mail saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale veok Scania, mida juhtis 31-aastane mees. Kontrollimise käigus tuvastasid piirivalvurid, et veokil puuduvad turvavööd, selle helisignaal ei tööta ning väljalasketorud ja summutid olid kinnitatud köiega. Tehnonõuetele mittevastava veoki riiki sisenemine tõkestati ning selle juht koos sõidukiga suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. mail teatati politseile, et 26. aprillil tekitati Tapal füüsilist valu 13-aastale poisile. Politseile on teo toimepanija teada.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. mail teatati politseile, et 4. mail tungis 32-aastane mees Narvas Kerese tn korteris kallale oma abikaasale, 28-aastasele naisele.

Vargused

5. mail teatati, et Narva linnas varastati mehelt liinibussis mobiiltelefon. Kahju on 289 eurot.

5. mail teatati, et Narvas tungiti Kerese tn korterisse ja varastati tööriistad ning valveseade. Kahju on 350 eurot.

Omastamine

5. mail teatati, et Narvas Tallinna mnt asuvas kaubanduskeskuses omastas tundmatu isik ühele naisele kuuluva mobiiltelefoni maksumusega 290 eurot, ID-kaardi ja pangakaadi.

Juhtumid piiri

5. mail saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1989. aastal sündinud mees, Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et tema viisa ei ole veel ajaliselt kehtima hakanud. Mees saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

5. mail saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1952. aastal sündinud mees, Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et tema viisa on kehtivuse kaotanud. Mees saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

5. mail saabus koos emaga Narva-1 piiripunki laps, Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle viisa ei ole veel ajaliselt kehtima hakanud. Laps emaga suundusid tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

5. mail kella 19 paiku löödi A. H. Tammsaare puiesteel mereäärsel alal 35-aastast naist. Kahtlustatavana peeti kinni 61-aastane mees.

Vargus

4. mail kell 15.40 avastati, et Pärnus Metsa tänaval on korterist varastatud sülearvuti ja sõrmus. Esialgne kahju on 379 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 06.05.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.