Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-05-03 15:42:22)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 111 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine ja 41 varavastast kuritegu, sealhulgas 41 vargust (eluruumidest 6, sõidukitest 2) ning 4 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 6 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 6 inimest. Tabati 12 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 296 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti 3 euro võltsimisega seotud kuritegu. Piirilt väljastati 4 sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

2. mail teatati, et Toompuiesteel löödi 17-aastast noormeest.

Kehalised väärkohtlemised

2. mail teatati, et Magasini tänava korteris löödi peretüli käigus 42-aastast naist.

2. mail teatati, et Pae tänava korteris löödi peretüli käigus 42-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 44-aastase mehe.

Vargused

2. mail teatati, et Lastekodu tänaval varastati bussi pagasiruumist avaldajalt seljakott sularaha ja sülearvutiga. Kahju on 1600 eurot.

2. mail teatati, et Ankru tänava korterist varastati kuldehted. Kahju on 2650 eurot.

2. mail teatati, et Aia tänaval varastati avaldajalt sülearvuti. Kahju on 1100 eurot.

2. mail teatati, et Sääse tänava korterist varastati riideid. Kahju on 1000 eurot.

2. mail teatati, et Linnamäe teel pargitud sõiduautost varastati suverehvid. Kahju on 3500 eurot.

2. mail teatati, et Valukoja tänava territooriumi soojakust varastati tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 10 000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

2. mail teatati, et Maardus Kallasmaa tänava korteris löödi peretüli käigus 39-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 34-aastase mehe.

Vargused

2. mail teatati, et Harku vallas Tiskre külas Liiva tee objektilt varastati veepumbad ja voolikud. Kahju on 2200 eurot.

2. mail teatati, et Saue vallas Alliku külas Pääsukese tee eramust varastati elektrikilp, kompressor ja ehitustolmuimeja. Kahju on 4000 eurot.

Juhtum piiril

1. mail kontrollis Tallinna kordoni merevalveteenistuse patrull Tallinna lahel Naissaare sadama suunas liikunud omavalmistatud mootorpaati registreerimismärgiga, mida juhtis 1976. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodanik. Mehel puudus vastava veesõiduki juhtimise õigus ning väikelaeval puudus puksiirots ja pürotehnika oli aegunud. Juhile koostati väärteoprotokoll.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

2. mail avastati, et Tartus siseneti Sepa tänaval tabaluku lõhkumise teel ettevõtte garaaži ja varastati ATV Dinli Centhor koos nelja roomikuga. Esialgne kahju on 8000 eurot.

Juhtumid piiril

2. mail saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale 49-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et tema viisa ei ole veel ajaliselt kehtima hakanud. Naine suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

2. mail tungiti Narvas Bastrakovi tänaval korteris kallale 19-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 24-aastase mehe

2. mail tungiti Narvas Daumani tänaval korteris kallale 71-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 64-aastase mehe.

Vargused

2. mail teatati, et Kukrusel Hoovi tänaval murti sisse majja ja varstati duššivoolik, segisti, lihvimismasin ja kaks elektritrelli. Kahju on 999 eurot.

2. mail teatati, et Iisaku vallas Kauksi külas varastati freespalkidest kuivkäimla. Kahju on 4500 eurot.

2. mail varastati Narvas Peetri platsil jalgratas. Kahju on 400 eurot.

Juhtumid piiril

2. mail saabusid Narva piiripunkti riiki sisenevale suunale kolm Vene Föderatsiooni kodanikku, kelle reisieesmärk ei vastanud tegelikkusele. 37-aastane naine ja kaks meest vanuses 39 ja 50 saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

2. mail avastasid Narva kordoni piirivalvurid Narva jõest nõuetekohaselt tähistamata mõrra. Elujõulised kalad lasti tagasi jõkke ja mõrd võeti hoiule, kuni Keskkonnainspektsioonile üleandmiseni.

2. mail avastasid Narva kordoni piirivalvurid Narva veehoidlal nakkevõrgu, mis oli nõuetekohaselt tähistamata. Võrk toimetati Keskkonnainspektsioonile üleandmiseni hoiule Narva kordonisse.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

2. mail kella 1 paiku varastati Haapsalus Ööbiku tänaval maja eest sõiduauto Mercedes-Benz. Kahju on 3000 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

29. aprillil kella 11 paiku löödi Vändra vallas omavahelise tüli käigus 29-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Vargused

30. aprillil kella 4 paiku varastati Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutusest mobiiltelefon. Esialgsetel andmetel on kahju 313 eurot.

2. mail avastati, et Pärnus Männi tänaval korterelamu esiselt parkimisplatsilt on varastatud sõiduauto Ford. Sõiduk leiti samal päeval kahjustatuna Võrust. Kahju on 1160 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

2. mail kella 11 paiku löödi Märjamaa vallas Mõisakülas majas omavahelise tüli käigus 38-aastast meest. Kahtlustatavana peeti kinni 58-aastane mees.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 03.05.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.