Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 18. nädala eelinfo (2016-05-02 04:16:13)
 

Esmaspäev, 2. mai

- Keskkonnaministeeriumi kantsler Andres Talijärv külastab iga-aastase kantslerite visiidi raames Brüsselit ning kohtub ka Euroopa Komisjoni peasekretariaadi asejuhi Jean-Eric Paquetiga, et rääkida bioenergia teemadel.

- Esmaspäevast reedeni osaleb Keskkonnaagentuuri keskkonnaanalüüsi juhtivspetsialist Lauri Klein bioloogilise mitmekesisuse konventsiooni poliit-strateegilise töögrupi esimesel üldkoosolekul Montrealis, Kanadas. Osalejaid on sel ülemaailmsel koosolekul enam kui 190st riigist ja arutelu all on ligi 100 dokumenti ligi 20 alateemal. Neist olulisemad on näiteks ülevaade hetkeseisust konventsiooni strateegilise plaani täitmisel aastani 2020, strateegilised sammud konventsiooni täitmise tõhustamiseks (sh elurikkuse populariseerimine peale keskkonnasektori ka muudes majandusharudes ja horisontaalselt), rakendusvõimekuse suurendamine ja teadus-tehniline koostöö ning tugi jne.

- Esmaspäeval ja teisipäeval on Keskkonnaagentuuri avalike suhete peaspetsialist Kadri Kauksi Rootsis, kus Norrköpingus toimub Põhjamaade ilmateenistuste kommunikatsioonijuhtide kohtumine. Fookus on ühise kommunikatsiooniruumi kujundamisel, koostöö intensiivistamisel ning kriisikommunikatsioonil.

Teisipäev, 3. mai

- Keskkonnaministeeriumi asekantsler Meelis Münt osaleb teisipäevast kolmapäevani toimuval OECD keskkonnakomitee (EPOC) kohtumisel. Seekordsel istungil arutatakse peamiste teemadena 2017-2018 eelarve- ja tööprogrammi ning 28.-29. septembril 2016 toimuva OECD keskkonnaministrite kohtumise päevakava ning korraldust.

- Keskkonnaminister Marko Pomerants külastab ettevõtet KODASEMA.

Kolmapäev, 4. mai

- Keskkonnaminister Marko Pomerants kohtub Euroopa Metsainstituudi direktori Marc Palahí ja asetäitja Lauri Hetemäkiga.

Neljapäev, 5. mai

- Algusega kell 18 ootab loodusmuuseumi Öökulli akadeemia külla kõiki noori loodushuvilisi, et üheskoos uurida, kes need samblikud ja samblad õigupoolest on ning mis on peidus nende sees.

- Neljapäeval esineb KIKi Ida-Virumaa projektispetsialist Bruno Uustal TTÜ Virumaa Kolledži Põlevkivi Kompetentsikeskuse infopäeval "Uuringute ja arendustegevuste rahastamise võimalused" tutvustades uuringute ja arendustegevuste rahastamise võimalusi KIKist. Infopäev on mõeldud ettevõtetele ja KOV-idele, kes soovivad ellu viia nutika spetsialiseerumise, innovatsiooni ja keskkonnaga seotud projekte aga puudub informatsioon võimalikest rahastus allikatest.
 
Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.