Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti Ornitoloogiaühing tähistab 95. sünnipäeva (2016-04-23 07:49:05)

Eesti Ornitoloogiaühing (EOÜ) on asutatud 5. mail 1921. aastal ja tähistab tänavu oma 95. sünnipäeva. Ühingusse kuulub praegu üle 500 liikme, kelle seas on nii kutselisi ornitolooge kui ka tavalisi linnusõpru lastest vanaemade-vanaisadeni. Meie missiooniks on üheskoos Eesti linnustiku uurimine, kaitsmine ja tutvustamine. Alates 2000. aastast on EOÜ ka maailma suurima looduskaitseühenduste võrgustiku BirdLife International ametlik partner Eestis.

Kõik linnu- ja loodusesõbrad on oodatud meie sünnipäevale 30. aprillil Põlvamaal Taevaskojas, kus toimub orienteerumispäev, pesakastide meisterdamine, mälumäng, linnuvaatlus jm. Tule pere ja sõpradega veetm meeldivat päeva kaunis looduses. Lillede ja kingituste asemel kogume sünnipäevaks annetusi linnukaitse toetuseks. Osalemisest tuleb teada anda hiljemalt 26. aprillil. Tallinnast on võimalik sünnipäevale tulla ka tellitud bussiga. Lähem teave ja registreerimine veebilehel www.eoy.ee.


Allikas: Eesti Ornitoloogiaühingu pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.