Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 15. nädala eelinfo (2016-04-11 07:05:42)

Esmaspäev, 11. aprill

- Keskkonnaminister Marko Pomerants kohtub Leedu suursaadikuga. Kohtumisel arutatakse tuumaenergeetikaga seotud küsimusi.

- Algusega kell 11 toimub Keskkonnaministeeriumis (Narva mnt 7a, 1. korrusel) kaugküttesüsteemide investeeringutoetuste taotlejate infopäev.

- Algusega kell 11 korraldab KIK koostöös Keskkonnaministeeriumi ja Keskkonnaametiga Haapsalus seminari poollooduslike alade hooldajatele. Üritusel jagavad kogemusi erinevad toetusega seotud asutused ja inimesed. Räägitakse ka EL rahastusperioodi 2014-2020 II avatud looduskaitse taotlusvoorust, mille tingimused on hetkel Keskkonnaministeeriumis koostamisel.

- Algusega kell 15 toimub Keskkonnaameti korraldatav infopäev sünteetiliste taimekaitsevahendite mõjudest loodusele. Karula rahvuspargi külastuskeskuses toimuval infopäeval esinevad Eesti Maaülikooli lektorid Reet Karise ja Katrin Jõgar, kes annavad ülevaate taimekaitsevahendite mõjust elusloodusele, samuti tutvustatakse keskkonnale ohutumaid alternatiive.

Teisipäev, 12. aprill

- Algusega kell 16 toimub Kullamäe kaitsekorralduskava avalik arutelu Tarvastu vallamajas Viljandimaal. Arutelule on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud ja teised asjast huvitatud.

Kolmapäev, 13. aprill

- Kolmapäeval külastab Maa-ametit Kirgiisi Vabariigi valitsuse juures tegutseva Riigivara Fondi (State Property Fund) 5-liikmeline delegatsioon eesmärgiga tutvuda Eestis riigi kinnisvara valdkonnaga seotud õigusaktide, kinnisvara kohta andmete kogumise ja avaldamisega.

- Keskkonnaminister Marko Pomerants kohtub Aegviidu lasteaiaõpetajatega.

Neljapäev, 14. aprill

- Algusega kell 14 toimub Jalase kaitseala kaitse-eeskirja muutmise avalik arutelu Rapla riigimajas (Tallinna mnt 14, Rapla), kus tutvustatakse laekunud küsimusi ja ettepanekuid ning kaitsekorra viimast seisu.

- Algusega kell 18 tutvustab aednik Sten Mande Eesti Loodusmuuseumis TÜ botaanikaaia samblaaedasid. Loeng on seotud vastavatud näitusega "Vaprad ja ilusad. Peaosades: samblik ja sammal", mis räägib samblike ja sammalde erakordsest vastupidavusest ning omanäolisest ilust.

- Keskkonnaminister Marko Pomerants ja ministeeriumi asekantsler Meelis Münt osalevad neljapäevast reedeni toimuval EL mitteametlikul transpordi- ja keskkonnaministrite kohtumisel, kus on kavas ministrite arutelud järgnevatel teemadel: puhtama ja tõhusama transpordi edendamine ning Pariisi kliimakonverentsi tulemuste valguses lennundusest ja laevandusest tuleneva kasvuhoonegaaside heitmete vähendamine.
 
Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.