Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-04-08 16:45:46)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 94 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kaks avaliku korra rasket rikkumist ning 42 varavastast kuritegu, sealhulgas 23 vargust (kaks eluruumidest ja sama palju sõidukitest). Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaheksa inimest. Kinni peeti kümme alkoholi tarvitanud sõidukijuhti. Toimus 1 liiklusõnnetus joobes juhi süül. Ööpäeva jooksul registreeriti kokku 329 väärtegu. Piiril avastati neli viisaeeskirja rikkumist. Eestist saadeti välja 1 isik.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargused
7. aprillil teatati, et Tallinnas Lasnamäel on sisse murtud sõiduautosse ning varastatud erinevat tehnikat ja tööriistu. Vargusega tekitatud kahju ulatub üle 1800 euro.

7. aprillil teatati jalgrattavargusest Tallinnas Lasnamäel, millega tekitati üle 1000 euro väärtuses varalist kahju.

7. aprillil teatati, et Tallinnas asuvast korterist on varastatud erinevaid ehteid ning sularaha. Vargusega tekitati omanikule kahju 12 200 eurot.

7. aprillil teatati, et Lasnamäel on sisse murtud sõiduautosse ning varastatud erinevaid seadmeid. Vargusega on omanikule tekitatud üle 600 euro suurune kahju.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. aprillil teatati, et Maardus löödi ja ähvardati korteris 71-aastast naist. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 49-aastase mehe.

Vargus
7. aprillil teatati jalgrattavargusest Rae vallas. Trepikojast varastatud ratta väärtus on ligikaudu 400 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

7. aprilli õhtul kella 22.30 ajal sai politsei väljakutse Küüni tänavale meelelahutusasutuse ette, kus 32-aastane mees lõi 23-aastast naist ning jooksis minema. Meedikute abi naine ei vajanud. Politsei tabas lööja Kuperjanovi tänavalt ning mees viidi esialgu kainenema.

Valgamaa

Vargused

7. aprillil kella 16.19 ajal teatas turvapatrull politseile, et Valgas Vabaduse tänaval juveelipoest varastati ehteid. Müüja sõnul sisenes kauplusse umbes 180 cm pikk vene keelt kõnelev mees, kel võis vanust olla umbes 35-40 eluaasta kanti. Peas kandis ta valget nokamütsi, millel oli punast värvi märk peal, seljas oli tal hele jope. Esialgsetel andmetel küsis mees näha kuldehteid ning rebis seejärel müüjalt aluse ja põgenes. Kahju on selgitamisel. Politsei selgitab aktiivselt kõiki juhtunu üksikasju ning viib läbi menetlustoiminguid kuriteo toime pannud isiku kindlaks tegemiseks. Kõigil, kes juhtusid varguse toimepanemise ajal piirkonnas midagi kahtlast märkama või oskavad anda muud infot kuriteos kahtlustatava kohta, palutakse sellest teatada politsei infotelefoni 612 3000 või hädaabinumbril 112.

7. aprillil avastati, et Pühajärve külas terrassilt on varastatud grill. Kahju on umbes tuhat eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

8. aprillil kella 00.30 paiku sai politsei väljakutse Misso alevikku. Esialgsetel andmetel lõi 67-aastane mees ühise alkoholi tarvitamise käigus 60-aastast sõpra, mispeale sai viimaselt noaga löögi vastu. Kiirabi andis mehele esmaabi, tema seisund ei olnud eluohtlik ja ta jäi kodusele ravile. Politsei pidas noaga kaaslast löönud mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

7. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel Estonia puiesteel löödi 31-aastast meest.

7. aprillil tungiti Kohtla-Järvel Estonia puiesteel kallale 21-aastasele mehele.

7. aprillil löödi Kohtla-Järvel Uus tänaval asuvas korteris 32-aastast naist. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Asja rikkumine ja hävitamine

7. aprillil põles Narvas Rahu tänaval mikrobuss Volkswagen Transporter. Kahju on 4500 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine
7. aprillil kella 19 paiku löödi Pärnus Karja tänaval asutuse ruumides 24-aastast meest. Kahtlustatavana peeti kinni 27-aastane mees.

Raplamaa

Vargus
7. aprilli hommikul avastati, et Märjamaa vallas Purga külas on varastatud metsamaterjali. Kahju on 1000 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 08.04.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.