Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-04-06 16:58:02)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 79 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 39 varavastast kuritegu, sealhulgas 26 vargust (üks eluruumidest ja üks sõidukist). Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati kümme alkoholijoobes juhti. Registreeriti 327 väärtegu.

Registreeriti üks viisaeeskirja rikkumine ning avastati kaks riigipiiri ebaseaduslikku ületust ja kaks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Ähvardamine

3. aprillil teatati, et Kesklinnas Tondi tänaval asuvas korteris ähvardas 33-aastane mees 35-aastast meest. Politsei pidas mehe kinni.

Kehalised väärkohtlemised

5. aprillil teatati, et Lasnamäel Laagna teel lõi tundmatu mees 29-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi.

5. aprillil teatati, et Kesklinnas Suur-Ameerika tänaval asuvas korteris ründas tuttav 20-aastane mees 41-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

5. aprillil teatati, et Haaberstis Paldiski maanteel asuvas kaupluses lõi mees 21-aastast naist ning põhjustas talle füüsilist valu.

5. aprillil teatati, et Kristiines Tervise tänaval põhjustas tundmatu mees tervisekahjustusi 28-aastasele naisele.

Vargus

5. aprillil teatati, et Nõmmel Tähetorni tänaval seisnud sõiduautosse on sisse murtud ning varastatud sülearvutid, kõrvaklapid, rahakotid ja teisi asju. Esialgne kahju on 7500 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. aprillil teatati, et Keila vallas Maeru külas põhjustas ühise alkoholi tarvitamise käigus tuttav 49-aastane mees tervisekahjustusi 45-aastasele naisele. Kiirabi toimetas naise haiglasse ning politsei pidas mehe kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. aprillil sai politsei teate Tartus Raudtee tänava korteris aset leidnud kaklusest. Esialgsetel andmetel ründas 17-aastane noormees oma 28-aastast venda põhjustades talle füüsilist valu. Meedikute abi kannatanu ei vajanud.

5. aprillil teatati politseile, te Tartus Kaunase puiesteel ründas joobes 52-aastane mees oma 64-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

5. aprillil sai politsei teate, et Tartus Ujula tänaval murti öösel sisse ettevõtte tootmishoonesse ja varastati erinevaid tööriistu ja keevitusaparaat. Kahju on täpsustamisel.

Avaliku korra raske rikkumine

5. aprillil teatati politseile, et Tartus Ringtee tänava parklas tekkis seal viibinud meeste vahel tüli, mis päädis kaklusega ja mille käigus said vigastada kaks meest vanuses 30 ja 29 eluaastat. Kannatanutele osutati esmaabi. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 37- ja 33-aastase mehe. Tüli põhjus on väljaselgitamisel.

Juhtumid piiril

5. aprillil avastasid Mustvee kordoni piirivalvurid Peipsi järvel pea kahe kilomeetri kaugusel kaldast paadi, mille järvele väljumine ei olnud registreeritud. Paadi juht tunnistas oma viga. Piirivalvurid tuletavad meelde, et piiriveekogule minekut ja tagasitulekut saab mugavasti registreerida läbi veebilehe www.piiriveekogu.ee, mis on sirvitav ka nutitelefoniga. Leheküljel end kasutajaks registreerununa saab piiriveekogule minekust ja sealt naasmisest teada anda ma lühisõnumiga.

5. aprillil saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale 30-aastane Ukraina kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et ta on viibinud Schengeni territooriumil seadusliku aluseta 11 kalendripäeva ning neist ühe Eestis. Naisele koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks ning talle kohaldati sisenemiskeeld üheksaks kuuks.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. aprillil teatati, et Rakveres Tammiku tänaval tungiti kallale 41-aastasele naisele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Ida-Virumaa

Vargus

5. aprillil murti sisse Jõhvis Rakvere tänaval asuvasse kauplusesse ja varastati laser ning akutrell. Kahju on 2500 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

4. aprilli öösel on Lihulas Aluküla teel garaažist varastatud sõiduauto ja tööriistakohver. Esialgne kahju on 610 eurot. Kahtlustatavana peeti kinni 20-aastane mees. Sõiduauto on leitud ning tagastatud omanikule.

Pärnumaa


Kehaline väärkohtlemine

5. aprillil kella 22 ajal löödi Kilingi-Nõmmes elumajas omavahelise tüli käigus 59-aastast meest. Kahtlustatavana peeti kinni 50-aastane mees.

Asja kahjustamine

4. aprillil kella 23 paiku põles Pärnus Jõekääru tänaval sõiduauto BMW. Esialgne kahju on 22 000 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 06.04.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.