Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Toidukonkursi hindamiskomisjon valib täna Eesti Parima Toiduaine võitja (2016-04-06 06:37:06)


Täna Tallinna Teeninduskoolis toimuval Eesti Parima Toiduaine konkursi hindamisel selgitatakse välja, milline toode pälvib tänavuse konkursi peaauhinna - Eesti Parim Toiduaine 2016 tiitli. Võitja kuulutatakse välja 22. aprillil toimuval Toiduainetööstuse Liidu X aastakonverentsil.

Parim Toiduaine 2016 tiitli võidab üks kaheteistkümnest toodetest, millele omistati märtsi keskel oma toidukategooria parima toote hõbemärk. Kuldmärgile pürgivad Valio Atleet Cheddar juust, Farmi hapendatud täispiim, Rannarootsi Grillkoot, Talleggi Rukkipaneeringus grillsteigid, Läätsa Kalatööstuse vinnutatud Saaremaa kilud, Saarioinen Eesti Mamma Lotte lemmikampsude Hommehommikupuder, Felixi Lõhemajonees suitsulõhega, Põltsamaa Sügisesalat, Eesti Leivatööstuse Rukkiräägu rukkileib, Balbiino Mango smuutike, Mattias Café Gustavi Kuninglik astelpaju toorjuusturull ja Salvesti Põnn ökoloogiline neljaviljapudrule banaani ja mustikaga.

Lisaks hinnatakse täna ka mittealkohoolsete ja alkohoolsete jookide kategoorias võistlevaid tooteid, mille parimad pärjatakse samuti oma kategooria kuldmärgiga.

Tänasel hindamisel kogunevad parimaid toiduaineid hindama ka meediažürii ning Eesti edukate ettevõtete juhtidest koosnev erižürii, kelle lemmik pärjatakse tiitliga Tippjuhtide Lemmik 2016.

Tippjuhtide žürii koosseisu kuuluvad viis erinevates sektorites tegutsevat eksperti - bussifirma Sebe omanik Hugo Osula, rõivakaubandusettevõtte Baltika brändingu ja jaekontseptsioonide arendusdirektor Maire Milder, sisustusettevõtte Standard juhatuse liige Enn Veskimägi, desinfektsiooni-, puhastusvahendeid ja kosmeetikat tootva ettevõtte Chemi-Pharm juht ja omanik Ruth Oltjer ning Audi Eesti juht Peeter Raudsepp.

Toiduliidu juhi Sirje Potisepa sõnul ei ole head juhid silmapaistvad mitte ainult oma oskuse poolest juhtida suuremaid või väiksemaid organisatsioone ja nende meeskondi, aga ka seetõttu, et nad tunnevad ära idee, mille elluviimine tagab edu.

"Tänavuse erižürii liikmed annavad oma hinnangu toidutoodetele kui äriideedele - millise toote hea maitse, põnev kontseptsioon, käepärane pakend, tervislikkus ja muud näitajad on nende hinnangul piisavalt kõrged, et lüüa läbi nii koduturul kui ka eksporditurgudel," selgitas Potisepp.

 

Allikas: Eesti Toiduainetööstuse Liidu pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.