Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluminister avas Tartus ministeeriumi valitsemisala asutuste uue maja (2016-04-05 07:37:41)

Maaeluminister Urmas Kruuse avas 4. aprillil Tartus, aadressil Tähe 4 ministeeriumi valitsemisala asutuste Tartu keskuse, kus alustavad tööd Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet ning seni Tartus erinevatel pindadel tegutsenud valitsemisala asutuste Tartu bürood.

"Ühtse keskusega lihtsustub asutuste koostöö ja sektorile pakutavad teenused on edaspidi võimalik saada kätte ühest kohast," ütles maaeluminister Urmas Kruuse. "Ennekõike peaks see muutma mugavamaks ja kiiremaks põllumeeste suhtlemist riigiga, kuid kindlasti tõhustab ka ühte majja koondatud riigiasutuste tööd."

Tartu keskus koondab seni üle linna erinevates hoonetes asunud Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti, Veterinaar- ja Toiduameti, Põllumajandusameti, Põllumajandusuuringute Keskuse ning Maamajanduse Infokeskuse Tartu bürood ühte majja. Tartu keskuses töötab kokku üle 300 inimese.

Ministeerium korraldas avaliku pakkumise üüripindade leidmiseks Tartus asuvate asutuste koondamiseks 2014. aasta lõpus. Pakkumise viis läbi Advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene ning konkursile esitati pakkumised seitsme ettevõtja poolt. Läbirääkimiste tulemusena osutus valituks Robin Kinnisvara OÜ poolt pakutud büroopind asukohaga Tartus, Tähe tänav 4.

2015. aastal hoone rekonstrueeriti ja kokku üürib Maaeluministeerium Robin Kinnisvara OÜ-lt 5339,2 ruutmeetrit pinda. Uute ruumide lepingutasu on 6,7 miljonit eurot, mis sisaldab 10 aasta üüri- ja kommunaalkulusid.


Allikas: Maaeluministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.