Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Sel kevadel tehakse üleriigiline sõnnikuhoidlate inventuur (2016-04-05 07:21:44)


Konsultatsioonifirma OÜ Consultare alustab sel kevadel loomakasvatusettevõtete sõnnikukäitluse ja sõnnikuhoidlate inventuuri, et saada parem ülevaade hoidlate olemasolust ja seisukorrast ning sõnniku laotamise tehnoloogiatest.

"Infot on vaja selleks, et kaardistada ettevõtete sõnnikuhoidlate ja sõnnikukäitluse ning laotamistehnika olemasolu hetkeseis, mis on aluseks valdkonna investeeringutevajaduse selgitamiseks. Ootame kõigilt põllumeestelt heatahtlikku ja mõistvat suhtumist ning kaasalöömist nimetatud uuringus," sõnas Keskkonnaministeeriumi veeosakonna peaspetsialist Enn Liive.

Analoogne inventuur toimus 2010. aastal nitraaditundlikul alal, mis hõlmab Lääne-Viru, Järva ja Jõgeva maakondi. Et saada informatsiooni kogu Eesti sõnnikumajanduse olukorra kohta katab seekordne inventuur kogu riiki.

Uuringu läbiviimiseks on koostatud valimid külastatavate ettevõtete kohta, lähtudes suurusgruppidest ja tootmistüüpidest. Kokku on kavas külastada ligikaudu 600 ettevõtet. Kogutavad andmed on ja jäävad konfidentsiaalseteks. Järelduste ja otsuste tegemiseks kasutatakse isikustamata koondandmeid. Kogutavaid andmeid ei kasutata järelevalve korraldamiseks.

Inventuuri tellis Keskkonnaministeerium.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.