Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 14. nädala eelinfo (2016-04-04 11:20:20)

Esmaspäev, 4. aprill

· Maaeluministeeriumi kantslerina alustab tööd senine maaelu- ja põllumajanduspoliitika asekantsler Illar Lemetti.

· maaeluminister Urmas Kruuse ja kantsler Illar Lemetti osalevad Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus on arutusel Euroopa Komisjoni ettepanekud põllumajandussektori olukorra leevendamiseks.

· kalamajandusosakonna juhataja Ain Soome osaleb Riigikogu keskkonnakomisjoni istungil, kus on arutusel Kihnu vallavalitsuse ettepanekud kalapüügiseaduse muutmiseks.

· toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai osaleb Riigikogu majanduskomisjoni istungil, kus on arutusel ettevõtluse tugiorganisatsioonide reorganiseerimine.

· kell 14 avab maaeluminister Urmas Kruuse ametlikult Maaeluministeeriumi valitsemisala asutuste Tartu keskuse (Tähe tn 4), mis koondab seni erinevates hoonetes asunud Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti, Veterinaar- ja Toiduameti, Põllumajandusameti, Põllumajandusuuringute Keskuse ning Maamajanduse Infokeskuse Tartu bürood ühte majja. Ajakirjanikud on oodatud! Lisainfo: Merje Tammsaar, tel. 518 5173, press@agri.ee .

Teisipäev, 5. aprill

· Maaeluministeeriumi väikses saalis koguneb põllumajandusteaduste nõukogu.

Kolmapäev, 6. aprill

· Maaeluministeeriumi väikeses saalis koguneb aiandussektori ümarlaud.

· kell 14 toimub Läänemaal Taebla Kultuurimajas (Haapsalu mnt 6) seakatku infopäev jahimeestele , kus antakse juhiseid sigade Aafrika katku tõrjumiseks metsas. Infopäev toimub Maaeluministeeriumi, Veterinaar- ja Toiduameti, Veterinaar- ja Toidulaboratooriumi ja Eesti Jahimeeste Seltsi koostöös. Lisainfo ja registreerimine Eesti Jahimeeste Seltsi kodulehel: www.ejs.ee/sak.

Neljapäev, 7. aprill

· maaeluminister Urmas Kruuse viibib 7.-8. aprillini Pariisis Majanduskoostöö ja Arengu Organisatsiooni OECD põllumajandusministrite kohtumisel.

· kell 14 toimub Pärnumaal, Pärnu Jahindusklubis (Suur-Kuke 5) seakatku infopäev jahimeestele , kus antakse juhiseid sigade Aafrika katku tõrjumiseks metsas. Infopäev toimub Maaeluministeeriumi, Veterinaar- ja Toiduameti, Veterinaar- ja Toidulaboratooriumi ja Eesti Jahimeeste Seltsi koostöös. Lisainfo ja registreerimine Eesti Jahimeeste Seltsi kodulehel: www.ejs.ee/sak

Reede, 8. aprill

· Maaeluministeeriumi väikses saalis koguneb Maaelu Edendamise Sihtasutuse nõukogu.

Allikas: Maaeluministeeriumi 04.04.2016 eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.