Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-04-01 14:21:17)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 112 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 2 avaliku korra rasket rikkumist ning 49 varavastast kuritegu, sealhulgas 1 röövimine ja 35 vargust (6 eluruumidest ja 4 sõidukitest) ning 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 1 inimene. Tabati 8 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 424. Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld ja Eestist saadeti välja 1 isik. Registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine ning esitati 1 varjupaigataotlus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

31. märtsil teatati, et Läänemere tee korteris löödi peretüli käigus 35-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 38-aastase mehe.

31. märtsil teatati, et Uus-Maleva tänava korteris löödi pudeliga 31-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 32-aastase naise.

31. märtsil teatati, et Paekaare tänava korteris rünnati 28-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 23-aastase mehe.

Vargused

31. märtsil teatati, et Endla tänaval varastati avaldajalt rahakott ja ehted. Vargusega tekitatud kahju on 1300 eurot.

31. märtsil teatati, et Mardi tänaval murti sisse kontoriruumidesse ja varastati mobiiltelefone, tahvelarvuti ja sülearvuti. Tekitatud kahju on 2500 eurot.

Harjumaa

Vargused

31. märtsil teatati, et Kose alevikus Pika tänava korterist varastati õmblusmasin maksumusega 300 eurot.

31. märtsil teatati, et Kernu vallas ohatu külas murti sisse garaaži ja varastati ehitustööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 825 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 23. märtsil lõi tuttav mees Põlvas Pihlaka tänava korteris 88-aastast naist põhjustades talle füüsilist valu.

Politseile teatati, et 26. märtsil lõi Valgjärve vallas Saverna külas 21-aastane mees tuttavat 20-aastast meest põhjustades talle füüsilist valu ja tervisekahjustuse. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

31. märtsil teatati politseile, et Nõo vallas Vissi külas lõi 20-aastane mees oma 44-aastast isa rusikaga ja põhjustas sellega kannatanule füüsilist valu.

31. märtsil sai politsei teate, et Mäksa vallas Kaagvere küla õppeasutuses ründas 14-aastane tüdruk 39-aastast õpetajat. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Viljandimaa

Vargus

31. märtsil sai politsei teate, et Viljandis Riia maantee haldushoonest varastati 32-aastase mehe rahakotist sularaha 500 eurot.

Juhtumid piiril

31. märtsil saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale 23-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et tema viisa ei ole veel ajaliselt kehtima hakanud. Mees suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

31. märtsil saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Mazda, mida juhtinud 40-aastasel mehel puudus selle kasutamiseks volikiri. Samuti tuvastasid piirivalvurid, et sõiduki tehasetähis on manipuleerimistunnustega. Sõiduk paigutati täiendavaks ekspertiisiks piiripunkti territooriumile arestiaia juurde ning sõiduki juht ja kaasreisija lahkusid jalgsi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

31. märtsil teatati, et Rakvere vallas Tõrremäe külas Haljala teel murti sisse eramusse ja varastati kaks televiisorit ja tikksaag. Samal territooriumil murti sisse ka abihoonesse, kust varastati spinningritvad koos kerijatega. Kahju on selgitamisel.

31. märtsil murti sisse Rakveres Ringtee tänaval asuvasse kauplusesse ja varastati neli combokiti. Kahju on selgitamisel.

31. märtsil teatati, et Rakveres Kungla tänaval parkinud sõiduautost varastati kaks padrunvõtmete komplekti. Kahju on 390 eurot.

Ida-Virumaa

Omastamine

30. märtsil teatati, et Narvas Linda tänaval asuvast korterist omastati televiisor. Kahju on 399 eurot. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 01.04.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.