Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Esimese päevaga laekus Tartu raekoja kellamängu heaks 5200 eurot (2016-03-31 01:35:26)

Tartu alustas eile toetuskampaaniat raekoja kellamängu täiendamiseks ning praeguseks on annetatud 5200 eurot.

Tartu linnapea Urmas Klaas rõõmustas, et toetusaktsioon uute kellade ostmiseks on alanud hoogsalt. "Tänan kõiki seniseid ja tulevasi toetajaid. Loodan, et meie raekoja kaunis kellamäng läheb korda paljudele inimestele nii Tartus kui väljaspool."

Tartu linn tellis Hollandi Kuninglikust Valukojast raekoja torni 16 uut kella, mis koos olemasoleva 18 kellaga loovad Eestis unikaalse ja kauni kõlaga kellamängu. Kellade ostmiseks alustas linn toetuskampaaniat, milles kutsutakse kaasa lööma kõiki tartlasi ja Tartu sõpru. Kellade valmistamine, kohaletoomine ja paigaldamine läheb kokku maksma 55 000 eurot, millest pool tahetakse koguda toetajate kaasabil.

Tartu kellamängu saab toetada 29. m ärtsist kuni 31. maini ülekandega kontole EE882200221014740915 (Saaja: Tartu Linnavalitsus, viitenumber: 02109206000004, selgitus: Kellamängu annetus) või sularahas Tartu raekoja infokeskuses. Kellamängu toetuskampaania algab esmaspäevast, 4. aprillist ka Hooandja ühisrahastuskeskkonnas.

Esialgne plaan on uued kellad helisema panna Tartu linna päeval 29. juunil.

Allikas: Tartu Linnavalitsuse pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.