Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 13. nädala eelinfo (2016-03-28 03:15:38)

Teisipäev, 29. märts


- Algusega kell 10.30 toimub Keskkonnaameti veeteemaline teabepäev Haapsalu Keskkonnaameti kontoris (Kiltsi tee 10, Haapsalu). Ettevõtjatele ja kohalikele omavalitsustele suunatud üritusel räägitakse kaevude rajamisest ja lammutamisest, põhja- ja pinnaveekogumite seisundist ja selle hindamisest, majapidamiste reovee käitlemisest ning veekogude seisundi parandamiseks vajalikest meetmetest.

- Algusega kell 16 toimub Luitemaa looduskaitseala ja hoiuala kaitsekorralduskava koostamisprotsessi raames avalikkuse kaasamise koosolek Häädemeeste Seltsimajas (Suurküla tn 2, Häädemeeste alevik). Koosolekule on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad ja teised asjast huvitatud.


Kolmapäev, 30. märts


- Keskkonnaminister Marko Pomerants külastab Lääne-Viru maavalitsust ning annab seal avalik loengu teemal "Keskkonnavaldkonna teemadest 2016. aasta kevadel".


- Kolmapäeval toimub Kiviõlis kaasamise ja kommunikatsiooni seminar "Keskkonnakaitse ja linnaruum Ida-Viru maakonnas", kus tutvustatakse KIKi toel elluviidud projekte ja KIKist toetuste saamise võimalusi. Täpsemalt seminari kohta leiab aadressilt http://www.sscw.ee/index.php?id=14091.

- Algusega kell 18 korraldab Keskkonnaamet Põlvamaa keskkonnamaja suures saalis (Kalevi 1a, Räpina) loodusõhtu "Rasvatihane ja teised tihased". Loodusõhtul räägib tihaseaasta koordinaator Margus Ots aasta linnust rasvatihasest, aga ka kõigist teistest Eestis elavatest tihastest.

Neljapäev, 31. märts


- Algusega kell 18 toimub Loodusmuuseumis Öökulli akadeemia, kus sel korral on külas bioloog ja loodusfotograaf Urmas Tartes.


Reede, 1. aprill


  • Algusega kell 10 toimub Mustamäel, Akadeemia tee 21, TTÜ Küberneetika majas XXIV Aprillikonverents teemal "Maapõuekasutus ja keskkonnahoid". Konverentsi korraldab OÜ Eesti Geoloogiakeskus. Konverentsi 18 suulist ja 12 stendiettekannet tutvustavad maapõue ja maavarade uurimise ning keskkonnakaitsega seotud probleeme.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.