Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinnas hakkab alates 2017. aastast toimuma suur toidumess (2016-03-26 08:07:18)


Tallinnas toimub aasta pärast esmakordselt toiduvaldkonna suursündmus nimega Eesti Toidumess - Sööma!

„Kahtlemata saab sellest mastaapne ja sisukas Eesti toiduvaldkonna suursündmus,“ ütles abilinnapea Arvo Sarapuu. „Linnavalitsus tervitab rõõmuga seda suurepärast algatust.“

Messi peakorraldaja Angelica Udekülli sõnul saab selelst üritusest riigi silmapaistvaim kulinaarne atraktsioon, mille sarnast Eestis ja ka naaberriikides seni nähtud ei ole.

Sarapuu avaldas linnavalitsuse nimel heameelt ka selle üle, et toidumessi toimumiskohaks on valitud Eesti kultuuri häll, Tallinna Lauluväljak. „Eesti toit ja oskus sellega targalt ümber käia on meie rahvusliku identiteedi osa,“ rõhutas Sarapuu. „Seega pole sobivamat kohta kui Tallinna Lauluväljak, tutvustamaks kõike seda head ja paremat kogu maailmale.“

Sarapuu tõdes, et Eesti Toidumess toob Tallinna arvukalt nii kodumaiseid nautlejaid kui ka välisturiste. “Sellest sünnib nii majanduslikku kui mainetulu mitte üksnes Tallinnale vaid kogu Eestile!“

„Tervitame Teie otsust mitte küsida sissepääsu eest piletiraha, sest ligipääs vajalikele teadmistele, toiduinfole, degustatsioonidele ja muule kasulikule olgu külastajatele võimalikult hõlbus ja kõigile ühtemoodi kättesaadav!“ lisas Sarapuu ning soovis korraldajatele edu suursündmuse ettevalmistamisel ja kinnitas, et Tallinna linn on koostööks igati valmis.

Täna Lauluväljakul toimunud kulinaarsete etteastetega meeleolukal esitlusel tõid messi korraldajad uudse toidusündmuse idee ja ülesehituse esmakordselt avalikkuse ette.

5.-6. mail 2017 Tallinna Lauluväljakul esimest korda toimuv mess hõlmab 500 eksponenti, 70 000 ruutmeetrit messiala ja kahe päeva peale kokku kuni 100 000 külastajat.

Tegemist on nii erialainimestele mõeldud kui koguperesündmusega, mis koondab toiduvaldkonnas tegutsevad ettevõtted, organisatsioonid ja arvamusliidrid, toidualased tegevused ja teadmiste vahetuse ning kultuuriprogrammi üheks terviklikuks kahepäevaseks toidukultuurisündmuseks, mille sarnast Eestis varem korraldatud ei ole.

Eesti Toidumess - Sööma! toimub alates 2017. aasta maikuust igal aastal mai esimesel nädalavahetusel Tallinna Lauluväljakul, sissepääs on kõigile tasuta. Eesti Toidumessi korraldamist on teiste seas tervitanud ka EAS Turismiarenduskeskus ja Tallinna Linnavalitsus. Täpsem info Eesti Toidumessi kodulehel http://www.toidumess.ee/.

Allikas: Tallinn.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.