Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-03-23 16:22:12)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 58 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 28 varavastast kuritegu, sealhulgas 18 vargust (kuus eluruumidest ja üks sõidukist) ja kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Tabati neli alkoholijoobes juhti. Registreeriti 280 väärtegu.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld ning Eestist saadeti välja üks inimene. Avastati üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargus

22. märtsil teatati, et Riiast Tallinna sõitnud bussis on ühelt reisijalt varastatud spordikott, milles oli video- ja fotokaamera, mobiiltelefon ja teised esemed. Esialgne kahju on 1060 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

22. märtsil teatati, et Tabasalus Kase tänaval asuvas korteris lõi tuttav 36-aastane mees 26-aastast naist ning põhjustas talle füüsilist valu. Politsei pidas mehe kinni.

22. märtsil teatati, et Rae vallas Vaidasoo külas asuvas eramus toimus 32-aastase mehe ja 35-aastase naise vahel konflikt, mille tagajärjel sai naine tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

23. märtsil teatati, et Maardus asuvas korteris põhjustas tuttav mees 63-aastasele naisele tervisekahjustusi. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Vargus

22. märtsil teatati, et Kuusalu alevikus on varastatud gaasiballoone. Esialgne kahju on 820 eurot.

Juhtumid piiril

22. märtsil andis reisilaeva Romantika turvaülem Tallinna kordoni patrullile üle kolm Eesti noormeest, kelle kontrollimisel selgus, et nad olid tarvitanud narkootilist ainet. Kahele mehele määrati rahatrahv ning kolmanda osas alustati üldmenetlust.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

23. märtsil kella 2 paiku öösel teatati kaklusest Tartus Raatuse tänaval meelelahutusasutuse tantsuplatsil, milles sai viga 18-aastane noormees. Kuriteos kahtlustatavana pidas politsei kinni 21-aastase mehe.

Kehaline väärkohtlemine

22. märtsil kella 17 paiku sai politsei väljakutse Kasepää alevikku peretüli lahendama, kus 36-aastane joobes mees ründas 39-aastast õde. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Valgamaa

Röövimine

Politseile laekus teade, et 20. märtsi hilisõhtul rünnati Valgas Jakobi tänaval väidetavasti 54-aastast meest ning rööviti talt 5 eurot ja pangakaart. Kannatanule osutati esmaabi ning lasti kodusele ravile. Kõik juhtunu asjaolud on kontrollimisel.

Juhtumid piiril

22. märtsil kella 23.45 ajal kontrolliti Luhamaa maanteepiiripunktis Eestist lahkumisel Venemaa Föderatsiooni kodanikku, 36-aastast naist, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 16 päeva seadusliku aluseta, neist ühe päeva Eesti Vabariigis. Isikule määrati rahatrahv, kehtestati kolmeks kuuks sissesõidukeeld ning lubati riigist lahkuda.

23. märtsil kella 2.10 paiku öösel kontrollisid piirivalvurid Luhamaa maanteepiiripunktis Eestist väljuval suunal veokit Mercedes Benz, millelt avastati sõidumeeriku tööd häiriv seade (magnet), mis võeti ära. Autojuhile määrati kiirmenetluses rahatrahv ning tal lubati lahkuda Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

22. märtsil tungiti Narvas Uusküla tänaval kallale 70-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 45-aastase mehe.

22. märtsil tungiti Narvas Kreenholmi tänaval kallale 31-aastasele naisele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 23.03.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.