Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-03-22 23:48:25)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 81 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks avaliku korra rasket rikkumist, 29 varavastast kuritegu, sealhulgas 17 vargust (kolm eluruumidest ja üks sõidukist). Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati 15 alkoholi- ja üks narkojoobes juht. Registreeriti 383 väärtegu.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu ning avastati üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

21. märtsil teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval asuvas korteris lõi tundmatu mees 42-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi.

21. märtsil teatati, et Lasnamäel J. Koorti tänaval asuvas korteris lõi tuttav 70-aastane mees terava esemega 64-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Kiirabi toimetas naise haiglasse ning politsei pidas alkoholijoobes mehe kinni.

21. märtsil teatati, et Lasnamäel Arbu tänaval lasti õhupüssist selga 73-aastast meest. Kannatanul on kerged vigastused.

21. märtsil teatati, et Kesklinnas Raua tänaval lõi alkoholi tarvitanud tuttav 34-aastane mees 41-aastast naist. Politsei pidas mehe kinni.

21. märtsil teatati, et Kesklinnas Mere puiesteel asuva baari läheduses lõi tundmatu isik 46-aastast meest. Kiirabi toimetas mehe haiglasse.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

21. märtsil teatati, et Maardus Veeru tänaval asuvas korteris toimus 26-aastase mehe ja 26-aastase naise vahel konflikt, mille käigus said mõlemad osapooled vigastusi. Politsei toimetas mehe ja naise jaoskonda.

Juhtum piiril

21. märtsil avastati Tallinna lennujaamas, et Moskva lennule minev Venemaa kodanik oli ebaseaduslikult kaheksa päeva Schengeni viisaruumis viibinud. Mehele määrati rahatrahv ja kohaldati üheaastane sissesõidukeeld Schengeni riikidesse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Väljapressimine

21. märtsi hommikul kella 6.20 paiku teatas juhuslik mööduja häirekeskusele peksmisest Tartus Pikal tänaval. Politsei selgitas kohapeal, et kaks alkoholijoobes meest olid peksnud neile tuttavat 31-aastast alkoholijoobes meest, kuna esialgsetel andmetel ei olnud kannatanu ühele meestest üüriraha tasunud. Politsei pidas sündmuskohal kuriteos kahtlustatavatena kinni 19-aastase ja 20-aastase mehe. Kannatanu sai abi traumapunktis.

Avaliku korra raske rikkumine

19. märtsi öösel kella 1.30 paiku teatati, et Elvas Kesk tänaval oli kuulda laske. Sündmuskohale reageerinud patrull pidas kinni sõiduki, mida oli tunnistajalt saadud info pinnalt alust juhtunu tõttu kontrollida. Kontrollimisel ühtegi relva ei leitud. Kõik juhtunu üksikasjad selgitatakse täiendavalt alustatud kriminaalmenetluses.

Valgamaa

Vargus

Politseile teatati, et ööl vastu 22. märtsi murti Tõrvas Puiestee tänaval sisse ehitusjärgus majja ning varastati erinevaid tööriistu. Kahju on 1900 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine

19. märtsil tungiti Narvas Tallinna maanteel kallale 20-aastasele ja 25-aastasele mehele.

Omavoliline sissetung

21. märtsil murti sisse Kiviõlis Kuuse tänaval asuvasse eramajja. Lõhkumisega tekitatud kahju on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa


Vargus

21. märtsil avastati, et Pärnus Turba tänaval on ehitusobjektilt varastatud kaablit. Esialgsetel andmetel on kahju 1468 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.