Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-03-15 23:06:09)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 104 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks raske tervisekahjustuse tekitamine, 50 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine ja 34 vargust (neli eluruumidest ja viis sõidukitest). Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kümme inimest. Tabati 16 alkoholijoobes juhti. Registreeriti 404 väärtegu.

Eestist saadeti välja kaks inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

14. märtsil teatati, et Kristiines Madara tänaval lõi mees 25-aastast meest ning põhjustas talle füüsilist valu.

14. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Erika tänaval asuvas korteris lõi tuttav alkoholi joobes 59-aastane mees 33-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

14. märtsil teatati, et Lasnamäel Võru tänaval asuvas korteris toimus konflikt 25-aastase naise ja 33-aastase mehe vahel.

14. märtsil teatati, et Haaberstis Õismäe teel asuvas korteris lõi ühise alkoholitarvitamise käigus tuttav 58-aastane mees 56-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politseile teo võimalik toimepanija teada.

Vargused

14. märtsil teatati, et Haaberstis Meistri tänaval asuvast kauplusest varastati jalgrattaid. Esialgne kahju on 3000 eurot.

14. märtsil teatati, et Kesklinnas Hallivanamehe tänaval asuvast kauplusest varastati kohvimasin. Esialgne kahju on 1100 eurot.

14. märtsil teatati, et Kesklinnas Vabaduse väljakul asuvast majutusasutusest on varastatud kaks nutitelefoni. Esialgne kahju on 2105 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

14. märtsil teatati, et Viimsis Mõisa teel asuvas korteris lõi 48-aastane mees sama ealist naist. Politsei pidas mehe kinni.

Vargused

14. märtsil teatati, et Harku vallas Suurupi külas asuvast talumajast on varastatud raadiojaam, suletekk ja teisi asju. Esialgne kahju on 820 eurot.

14. märtsil teatati, et Harku vallas Vääna-Jõesuu rannas seisnud sõiduautost varastati käekott, mobiiltelefon ja spordikott. Esialgne kahju on 820 eurot.

14. märtsil teatati, et Keila vallas Ohtu külas asuvast kõrvalhoonest on varastatud murutraktor. Esialgne kahju on 1000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

13. märtsil teatati, et viimase nädala vältel on Põltsamaa linnas Pajusi maanteel sisse murtud keldriboksi ning varastatud halli värvi jalgratas Merida Macs. Kahju on umbes 500 eurot.

Tartumaa

Vargused

13. märtsil avastati, et Tartus Jaama tänaval on trepikojast varastatud sinist-valget värvi mäestikujalgratas Cona Staf. Kahju on selgitamisel.

14. märtsil teatati, et Tartus Kaunase puiesteel õppeasutuse riideruumis jope taskust on varastatud mobiiltelefon iPhone 6. Kahju on umbes 700 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 12. märtsi õhtul kella 20 paiku lõi Tõrvas Tamme tänaval kaupluse ees üks mees talle tuttavat 20-aastast noormeest ning lahkus seejärel sõidukiga sündmuskohalt. Juhtunu täpsed asjaolud on selgitamisel.

Vargus

12. märtsil avastati, et Helme vallas Linna külas tankla mahutist on varastatud diislikütust. Kahju on umbes 475 eurot.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

13. märtsi öösel laekus politseile teade, et Viljandis Tartu tänaval klubi ees oli esialgsetel andmetel 26-aastane naine sigaretile tuld küsinud, kui üks mees teda teadmata põhjusel rusikaga näo piirkonda lõi. Naine sai esmaabi. Lööja isik ja täpsed asjaolud on selgitamisel.

Võrumaa

Vargus

12. märtsil avastati, et Võru vallas Meegomäe külas on sisse murtud talumaja kõrvalhoonetesse ning varastatud võsalõikaja ning ehitusmaterjale.

Juhtum piiril

14. märtsi päeval avastas Mustvee hõljukipatrull esmalt kahe inimese viibimise Peipsil, kaldast pea 3 km kaugusel, kus jääleminek on ohtlike olude tõttu keelatud. Lisaks avastati veel kolme kalamehe viibimine kaldast 2,2 km kaugusel, kuigi kogu selles piirkonnas on lubatud jääle väljuda mitte rohkem kui kuni 1,5 km kaldast. Kuna need Eesti, Läti ja Leedu päritolu õngitsejad ei rikkunud piirangut tahtlikult ning kahetsesid juhtunut, suunati nad kalda poole ning juhiti tähelepanu kehtivatele nõuetele. Veel avastasid piirivalvurid varahommikul Peipsi järvelt, kus kehtivad piirangud liikumiseks jääl, ühe naise soome kelguga. Naine tahtis liikuda Vilusi küla suunas, et sinna kalastama minna. Ta suunati õigesse kohta.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Raske tervisekahjustuse põhjustamine

14. märtsil rünnati Rakveres Pikk tänaval asuvas korteris 52-aastast meest. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Ida-Virumaa

Röövimine

13. märtsil rünnati Kohtla-Järvel Pärna tänaval 50-aastast meest ja varastati abielusõrmus, 250 eurot sularaha ning dokumendid.

Kehaline väärkohtlemine

14. märtsil teatati, et Narvas Kangelaste tänaval asuvas korteris tungiti kallale 50-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 54-aastase mehe.

Vargus

14. märtsil teatati, et Narvas Joala tänaval parkinud sõiduautol lõhuti aknaklaas ja varastati automakk ning tööriistad. Kahju on 260 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

13. märtsil varastati Ambla alevikus Tapa maanteel kõrvalhoonest jalgratas Peugeot. Kahju on 250 eurot.

Pärnumaa

Otsingu- ja päästejuhtum

14. märtsil kell 14.34 sai häirekeskus kutseliselt kalurilt teate, et Valgerannas, umbes 200 meetri kaugusel kaldast takistab lahvandus ühel harrastuskaluril kaldale naasmist. Sündmusele reageerisid Pärnu politseijaoskonna merepäästjad, kes aitasid kell 15.30 abivajaja kaldale. 65-aastane mees meedikute abi ei vajanud. Alates 11. märtsist kehtib Pärnumaal merejääle mineku keeld, mis ei kehti kutselistele kaluritele.

Saaremaa


Vara rikkumine

13. märtsil kella 2 ajal sai häirekeskus teate, et Kuressaares Niidu tänaval põleb sõiduauto. Kahju on 8000 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.