Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-03-09 22:48:50)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 54 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 17 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine ja 13 vargust (kolm eluruumidest ja üks sõidukist). Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai kaks vigastada inimest. Tabati 17 alkoholi- ja neli narkojoobes juhti. Registreeriti 267 väärtegu.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld. Avastati üks ebaseaduslik riigipiiri ületust ning üks salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

8. märtsil teatati, et Nõmmel Hiiu tänaval asuvas korteris põhjustas tuttav mees füüsilist valu 21-aastasele naisele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

8. märtsil teatati, et Mustamäel Akadeemia tänaval asuvas hoones lõi tuttav mees 53-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

8. märtsil teatati, et Lasnamäel J. Koorti tänaval asuvas korteris lõi 38-aastane mees 31-aastast naist ning põhjustas talle tervisekahjustusi. Kiirabi toimetas naise haiglasse ning politsei pidas mehe kinni.

8. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Ankru tänaval asuvas korteris lõi 26-aastane mees 32-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

9. märtsil teatati, et Kesklinnas Gonsiori tänaval tekkis konflikt 62- ja 44-aastase mehe vahel.

Vargused

8. märtsil teatati, et Haaberstis Õismäe teel asuvast kauplusest on varastatud e-sigarettide osasid. Esialgne kahju on 2775 eurot.

Harjumaa

Vargus

8. märtsil teatati, et Viimsi vallas Haabneeme alevikus Sõpruse teel asuvast riidekapist on ukse lõhkumise teel varastatud 600 eurot sularaha.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Süütamine

8. märtsil sai politsei teate, et Võnnu vallas Võnnu alevikus pani joobes 58-aastane mees oma korteri esiku põlema. Kortermaja elanikud evakueeriti. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

7. märtsil teatati, et Tartus Ihaste tee spordihoones varastati lukustamata garderoobist kott, milles oli sulgpallivarustus. Kahju on 250 eurot.

Juhtumid piiril

8. märtsil saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale veok Mercedes-Benz, mida juhtis 28-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Sõiduki kontrollimisel avastasid piirivalvurid sellest tsiviilkäibes keelatud elektrišokirelva. Relv võeti ära ja mees koos sõidukiga suundus Venemaa Föderatsiooni.

8. märtsil saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale 56-aastane naine, kelle kontrollimisel selgus, et tema viisa on ajaliselt kehtetu ja seega puudub tal seaduslik alus riiki sisenemiseks. Naisele väljastati riiki sisenemise keeld ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Röövimine

8. märtsil rünnati Kohtla-Järvel Kalevi tänaval kortermaja trepikojas 44-aastast meest ja varastati talvejope, rahakott koos dokumentide ja sularahaga, mobiiltelefon ning muud vara. Kahju on selgitamisel. Politsei pidas kahtlustatavatena kinni 33-aastase ja 38-aastase mehe.

Kehaline väärkohtlemine

8. märtsil tungis 27-aastane mees Narvas Energia tänaval asuvas ühiselamus kallale 23-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

8. märtsil teatati, et Kohtla-Järvel Lille tänaval murti sisse eramusse ja varastati televiisor. Kahju on 300 eurot.

8. märtsil teatati politseile, et Avinurmes murti sisse laohoonesse ja varastati paadimootor ning saag. Laohoone juures parkinud traktorist varastati 40 liitrit diiselkütust. Kahju on 2339 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 09.03.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.