Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei leevendab tänasest Pärnu lahe jääl liikumise piiranguid (2016-03-04 11:06:39)


Reedest, 4. märtsist on taas lubatud mõningaste piirangutega liikuda Pärnu lahe jääl.

Alates tänasest on Pärnu lahe jääl lubatud liikuda kõigil huvilistel kaldast kuni kolme kilomeetri kaugusele. Seda tohib teha vaid kuni A-kategooria sõidukitega. Sõiduautodega merejääle minek pole lubatud. Kutselistele kaluritel on lubatud liikuda kaldast kaugemale kui kolm kilomeetrit, kuid ka nemad ei tohi minna jääle sõiduautodega.

Pärnu politseijaoskonna juhi Andres Sinimeri sõnul on politseinikud pidevalt jääolusid jälginud ja hetkel on olukord paranenud, mistõttu ka piirangutes järeleandmisi tehakse.

"Kindlasti ei soovita me jääle minna neil, kellel puuduvad oskused ja vahendid hädaolukorras enda või kaaslaste abistamiseks. Näeme igal aastal, et jääl liiklemine võib kujuneda eluohtlikuks ka väga kogenud kalastajatele. Halvima ärahoidmiseks soovitame kõigil olla äärmiselt ettevaatlikud," ütles Sinimeri.

Politsei keelas Pärnu lahe jääle mineku 9. veebruaril ja siis lubati jääle vaid kutselisi kalureid püügivahendite äratoomiseks.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti Lääne prefektuuri 04.03.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.