Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-03-03 18:33:44)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 101 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 43 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine, 32 vargust (neli eluruumidest ja kaks sõidukitest). Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati 14 alkoholi- ja kaks narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 312 väärtegu.

Eestist saadeti välja kolm inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

2. märtsil teatati, et Lasnamäel Laagna teel lõi tuttav mees 39-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi.

2. märtsil teatati, et Kristiines Välja tänaval asuvas korteris on tuttav 40-aastane mees, kes ähvardab 50-aastast naist. Lisaks ähvardamisele naist löönud mees toimetati jaoskonda.

Vargused

2. märtsil teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval seisnud sõiduautosse on sisse murtud ning on varastatud sinna jäetud rahakott. Varguse tekitatud esialgne kahju on 1500 eurot.

2. märtsil teatati, et Haaberstis Vabaõhumuuseumi teel asuvast korterist on varastatud tahvelarvutid, sõrmus ja teisi esemeid. Esialgne kahju on 2500 eurot.

Harjumaa

Ähvardamine

2. märtsil teatati, et Anija vallas Alavere külas ähvardab tuttav 25-aastane mees 25-aastast naist.

Vargused

2. märtsil teatati, et Paldiskis Kivi tänaval pidasid inimesed varga kinni. Politsei pidas mehe samas hoones toimunud ehitusmaterjalide vargustes kahtlustatavana kinni.

2. märtsil teatati, et Rae vallas Peetri alevikus Juhtme tänaval asuvast keldrist on varastatud jalgratas, droon, auto aku laadija ning ketaslõikur. Esialgne kahju on 500 eurot.

2. märtsil teatati, et Anija vallas Paasiku külas asuvast kõrvalhoonest varastati ATV ja murutraktor. Esialgne kahju on 4500 eurot.

Omavoliline sissetung

1. märtsil teatati, et Rae vallas Järvekülas tungis tuttav 43-aastane mees omavoliliselt naise korterisse ning ähvardas teda. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

2. märtsil teatati politseile, et Jõgeval Kesk tänaval varastati 37-aasta naise käekotist rahakott sularaha ja dokumentidega. Kahju on selgitamisel.

Valgamaa

Vargus

2. märtsil sai politsei teate, et Valgas Peetri tänaval murti sisse ettevõtte ruumidesse ja varastati tööriistu ning juhtmeid. Täpne varastatud asjade nimekiri ja tekitatud kahju on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Röövimine

29. veebruaril tungiti Kohtla-Järvel Vahtra tänaval kallale 60-aastasele ja 54-aastasele mehele ning varastati rahakotid koos sularaha ja dokumentidega ning mobiiltelefon. Kahju on 275 eurot.

Vargused

2. märtsil teatati, et Narvas Daumani tänaval parkinud sõiduautol lõhuti aknaklaas ja varastati poksitarbed ning hõbekett. Kahju on 532 eurot.

2. märtsil varastati Narvas A.Puškini tänaval asuvast hotellist mobiiltelefon ja rahakott. Kahju on 385 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

28. veebruaril kell 9.45 löödi Sauga vallas Tammiste külas omavahelise tüli käigus 33-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.


Vargus

25. veebruaril seni teadmata ajal avastati Paikuse alevis Kastani tänaval, et hoone keldrist on varastatud digiboks ja muid esemeid. Kahju on 217 eurot. Kahtlustatavana peeti kinni 22-aastane mees.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 03.03.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.