Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
ID-kaardi riigihankele esitati kolm pakkumist (2016-03-02 11:47:18)


29. veebruaril lõppenud riigihankele Eesti ID-dokumentide tootmiseks aastatel 2018-2023 esitati kolm pakkumist. Riigihanke võitja selgub aprillis.

Politsei- ja Piirivalveamet tegi ettepaneku hankes osalemiseks neljale juhtivale Euroopas tegutsevale dokumenditootjale, kellest pakkumise esitasid kolm: Oberthur Technologies, Gemalto/Trüb AG ja Safran Morpho. Sertifitseerimisteenuse osutamiseks konkureerib samuti kolm ettevõtet.

"Eesti jaoks on oluline, et ID-kaarte tootev ettevõte garanteeriks meie dokumentide töökindluse ja turvalisuse ning oleks avatud innovaatilistele lahendustele," ütles PPA identiteedi ja staatuste büroo juhataja Margit Ratnik. "Seepärast tegime ettepaneku riigihankes osalemiseks ettevõtetele, kes on Euroopa turul aastaid tegutsenud ning tõestanud oma usaldusväärsust ja kõrget kvaliteeti. Selleks, et riigil oleks üks kindel partner, kes vastutab nii kaardi plangi ja kiibi kui ka dokumendi isikuandmetega sidumise eest, hangime kogu teenust ühtse tervikuna," ütles Ratnik.

Riigihanke parim pakkumus selgub aprillis ja hanke võitjaga sõlmitakse ID-dokumentide tootmiseks viieaastane leping mahuga kuni 40 miljonit eurot. Uuel plangil dokumente hakatakse välja andma hiljemalt 2018. aasta alguses.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 02.03.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.