Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu turuhoone otsib arenguideid (2016-03-02 09:18:05)


Täna, 2. märtsil toimub Atlantise konverentsikeskuses arutelu, kus otsitakse ideid Tartu turuhoone arendamiseks. Ajurünnakust võtavad osa turukauplejad, väiketootjad, linnavalitsuse ja linnavolikogu esindajad, arhitektid ja teised turuhoone arengust huvitatud inimesed. Tartlased saavad oma ideid pakkuda Tartu kodulehel:
http://www.tartu.ee/turuhoone

Tartu turuhoone edasise arengu teemad on kõne all seoses 2017. aastal plaanivata turuhoone remondiga, mille käigus saab hoone uue sisu ning plaanitakse kasutusele võtta ka praegu kasutuna seisev keldrikorrus.

AS Tartu Turg arendusjuhi Heiki Hanseni sõnul on kaasaegse väljanägemise kõrval väga oluline leida uus hingamine turuhoones pakutavatele teenustele, et turu avastaks tänaste klientide kõrval ka inimesed, kes siiani pole selleks põhjust leidnud.

Tartu kodulehele (http://www.tartu.ee/turuhoone) on oodatud linlaste head mõtted ja ideed, mida võiks turuhoones muuta, et sellest saaks atraktiivne külastuskoht nii tartlastele kui ka linna külalistele. Arvamusi oodatakse kuni 15. märtsini 2016.

Tartu kunagise linnaarhitekti Voldemar Tippeli projekteeritud turuhoone tähistab 2018. aasta jaanuaris 80. sünnipäeva.

Allikas: Tartu Linnavalitsuse 02.03.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.